Duke Nukem идва

Новата игра за великия Дюк идва. Duke Nukem Forever ще ни "удари" през горещото лято, 06-14-2011. Играта ще бъде пусната за PC, PlayStation 3 и Xbox 360. След дълго време чакане феновете ще могат да се зарадват на най-после завършена

2011-05-05 21:28:54
Duke Nukem идва
Новата игра за великия Дюк идва.

Duke Nukem Forever ще ни "удари" през горещото лято, 06-14-2011. Играта ще бъде пусната за PC, PlayStation 3 и Xbox 360.

След дълго време чакане феновете ще могат да се зарадват на най-после завършената игра. Доста време отне и доста лош късмет сполетя фирмите правещи играта.

Първата версия се оказа, че не може да бъде завършена, защото имаха проблем с "енджина" и щели да са нужни много пари за разработка на нов.

След това видяхме клипче, което гледахме 3 години и нищо след това. Вторият продукт също го сполетя проблем и беше отложен. Най-после след цели 3 години разработка и модификации идва завършената версия.

Според много хора, гледали всички клипчета, играта ще е слаба и няма да стигне очакванията на феновете. Дано да грешат, аз лично съм луд фен на "Duke Nukem" и се надявам играта да стигне очакванията ми. Играе се от първо лице и е стандартен екшън. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия