APB се завръща под ново име - APB Reloaded.

Играта имаше сериозни проблеми и фирмата фалира точно преди да я пусне за официална продажба. След това проектът просто бе спрян. GamersFirst видяха потенциала на страхотната игра и я направиха безплатна, без месечни такси и каквито и да е други парични задължения.

Единственият начин да похарчите истински пари по тази игра е ако сте мързеливи да печелите средства в играта и закупите желаните предмети с истински пари.

Това разбира се ще бъде опция и няма да е задължително. Играта в момента е в процес наречен "Затворен бета тест". Малко хора имат достъп и получаване на ключ е доста трудно. Имах честа да съм част от първия бета тест екип и сега бях повикан отново да дам своя принос и опит.

Администраторите и ГеймМастърите си вършат работата доста добре и слушат внимателно какво казват главните Бета тестери. Играта има доста поправени проблеми и тепърва се оправят още други.

 Очаква се след около 2-3 месеца горе-долу APB Reloaded да влезе в "Отворен бета тест" период, в който всеки ще може да се регистрира и игре. Ще ви информираме повече като дойде този момент.
Автор: Александър Ненов