Британското правителство представи компютри по 100 паунда

Британското правителство иска да помогне на хората, които нямат достъп до интернет и като цяло компютър заради финансови проблеми и обяви нови евтини компютри по само 100 паунда. Те могат да се закупят на изплащане по 9 паунда на месец за периода

2011-01-17 20:23:15
Британското правителство представи компютри по 100 паунда
Британското правителство иска да помогне на хората, които нямат достъп до интернет и като цяло компютър заради финансови проблеми и обяви нови евтини компютри по само 100 паунда.

Те могат да се закупят на изплащане по 9 паунда на месец за периода от 10 месеца и са с добра конфигурация. Друга известна дейност на правителството е дарението от над 1 милион модерни лаптопа на ученици, които не могат да си позволят този вид технология заради високите цени.

Това е само част от дейността на правителството, което цели да няма дом без модерна техника. Новата техника всъщност "харчи" по-малко електричество, не е вредна за здравето, подпомага умственото и социално развитие на младите и притежава още други подобрителни качества.

Според специалисти едни от най-умните деца са родени и отгледани от бедни семейства и това е една от основните причини, поради които трябва да се помага на такива семейства. Трябва  да се стимулира желанието и възможността на децата да учат и да се развиват. По този начин те не стават престъпници, а лекари, физици, биотехнолози и прочее.

Всяко едно от тези неща е много важно за живота на планетата и Великобритания го разбира. По този начин страната показва, че думата "Велика" заслужава да е част от името й. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия