"Farmville" вече не е най-използваното приложение във Facebook

Почти не съществува човек, който да има регистрация в социалната мрежа "Facebook" и да не е играл на популярната игра "Farmville". През март месец т.г. потребителите, които отглеждат виртуални животни и плантации, достигнаха 83.8

2010-11-25 14:48:14
Почти не съществува човек, който да има регистрация в социалната мрежа "Facebook" и да не е играл на популярната игра "Farmville". През март месец т.г. потребителите, които отглеждат виртуални животни и плантации, достигнаха 83.8 милиона души. Но както всичко друго, което е достигнало до "върха" и тази игра преотстъпи първата позиция на друго приложение.

"Phrases" позволява на потребителите да публикуват по интересен начин новини, снимки, цитати и се ползва от повече души, отколкото "добрата стара ферма". През месец октомври приложението е ползвано от 54.4 милиона души, а "Farmville" е играна от 53.9 милиона потребители.

Интересното тук е, че "Phrases" е на първа позиция, въпреки че не се ползва от американците. Преди 14 дни достъпът до приложението бе прекъснат и не се знае след колко време ще бъде възстановен. Това даде отражение, защото потребителите намаляха от 8.1 милиона на 5.5 милиона.

"Phrases" продължава да привлича нови потребители, като добавя средно по 2.3 милиона за седем дни, като в същото време "Farmville" губи по 395 хиляди. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия