Super Mario Bros 25 години

Super Mario направи 25 години от пускането си на игралния пазар и запали наново феновете на играта. За тези, които не знаят какви и кои са Марио и негоявит брад Луиджи, ще обясня. Марио и брат му са водопроводчици, които се нагърбват с тежката зад

2010-11-19 09:40:46
Super Mario Bros 25 години
Super Mario направи 25 години от пускането си на игралния пазар и запали наново феновете на играта.

За тези, които не знаят какви и кои са Марио и негоявит брад Луиджи, ще обясня. Марио и брат му са водопроводчици, които се нагърбват с тежката задача да минат през 8 светове, за да спасят принцеса отвлечена от злия Баузър, кралят на кумпите.

За 25 години Супер Марио брос е най-продаваната игра. Над 50 милина копия са продадени от нея и надали има човек, който да се нуждае от разяснение, каква е тази игра, въпреки че аз написах. Супер Марио е малко дебел и мустакат, но винаги е насреща да помогне като скочи върху лоша гъбка или костенурка. Играта все още поставя рекорди.

Тя е най-купуваната игра по цял свят, най-обичаната, най-известната, най-забавната и има най-висока парична възвръщаемост. Има още около 30 други най-най от списъка на наградите, които е получила играта.

От реклами и фен стоки "Марио" е заработил за Нинтендо (по слухове) повече от 5 милиарда долара. Това не е потвърдено от Нинтендо, но може би дори парите  са повече.

На тази игра все още има турнири и различни състезания. Все още има неразкрити тайни и дори светове, които от Нинтендо не са пожелали да споделят. Така че, можете да спечелите доста голяма награда, ако откриете нещо, което не е намирано досега и конкуренцията е само около 1 милион души. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия