Нова дата за HomeFront

Играта на Каоs Studios бе обявена, че ще излезе в края на 2010 година, но датата бе променена от студиото, защото искали да я пуснат в началото на 2011. Новата дата за продукта е 22 февруари 2011г.. Играта ще бъде пусната за PC, PlayStation 3, Xbo

2010-11-04 17:45:32
Нова дата за HomeFront
Играта на Каоs Studios бе обявена, че ще излезе в края на 2010 година, но датата бе променена от студиото, защото искали да я пуснат в началото на 2011.

Новата дата за продукта е 22 февруари 2011г.. Играта ще бъде пусната за PC, PlayStation 3, Xbox 360. Като цяло тя е  копие на Call of Duty Modern Warfare 2 и не вкарва нищо ново в индустрията, просто "дои добре напръщялата крава".

Вече на пазара има такова евтино копие на Modern Warfare 2 и то се казва Medal Of Honor 2010. Попринцип Kaos и THQ никога не са копирали идеите на другите, но явно и те имат нужда от сигурна игра. Хубавато, е че няма да се ползват само стийм сървъри, а ще има посветени сървъри(Dedicated servers).

Това обаче ще роди проблем, който имаше първата Modern Warfare - кракнати сървъри и напълно безплатно ползване на играта, всичките й привилегии. На много потребители не им пука, но това е причината поради, която се изкарват по-малко и по-малко игри за PC всяка година.

HomeFront ще даде перспективата на играча да види какво е окупирана Америка и общо взето, човекът, който играе, ще бъде обикновен войник, който ще трябва да оцелее през почти невъзможни ситуации и почти сам да спаси САЩ и разбира се света. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия