Може ли EA Games да създаде най-добрата реалистична бойна игра или не?

От мозъците направили "Мейдън Бейзбол" и EA Games идва новото попълнение -  симулативна бойна игра на име "EA Sports MMA". Наскоро "UFC 2010" направи фурор във фен "стаята" на запалянковците на спорта.

2010-10-21 17:08:31
Може ли EA Games да създаде най-добрата реалистична бойна игра или не?
От мозъците направили "Мейдън Бейзбол" и EA Games идва новото попълнение -  симулативна бойна игра на име "EA Sports MMA".

Наскоро "UFC 2010" направи фурор във фен "стаята" на запалянковците на спорта. Дали EA Games ще се справят по-добре или просто ще копират конкуренцията, ще разберем скоро, защото вече излезе EA Sports MMA.

Първо, графично играта не успява да достигне съперника си "UFC 2010". Като цяло не изглежда лошо, просто не е толкова изящно като гореспоменатата игра.

Второ, спазили са много добре стиловете бойни изкуства и боксьорите са по-добри в ударите и са слаби в клинчове, а Джу-Джитсу майсторите са добри в клинчове, но в "правия сблъсък"не са толкова.

Обучителят в играта е ужасен. Обяснява нужното, но не дава подробности, което го има в "UFC 2010" и е обяснено добре.

"EA Sports MMA" дава възможност да си направите боец и да смените всичко по лицето му и тялото му. В днешно време това даже не е +, а просто задължително ако създателите на играта искат да успеят. Всеки иска персонализация.

Хубава е добавката на зала за трениране и там можете да тренирате по цял ден и да развивате определени елементи от бойната си сила като бързина, ловкост, издръжливост и т.н.

Тези елементи имат огромно значение и като видите противника си е добре да разберете къде е силен и къде - слаб, иначе няма начин да победите.

Най-готиното нещо в играта не е графика, детайли, бонуси и съдържание, а това, че е На Живо Излъчване. Тази опция ви дава възможността да излъчвате на живо битките, които правите. Има награди и различни други неща.

Играта излезе 10 дни по-рано, за жалост я няма за компютър, само за PS3 и XBOX360. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия