Туитър има проблем с "червеи"

Дори новият пач на сайта не успя да се справи с досаден проблем. Този ъпдейт трябваше да оправи проблем с изкачащите прозорци, които при кликване заразяваха потребителите със спам информация за порно и подобни. Все още този проблем съществува спор

2010-09-21 20:58:38
Туитър има проблем с
Дори новият пач на сайта не успя да се справи с досаден проблем. Този ъпдейт трябваше да оправи проблем с изкачащите прозорци, които при кликване заразяваха потребителите със спам информация за порно и подобни.

Все още този проблем съществува според голям брой потребители. Много от тези прозорци бяха дори по-гадни, защото не бе нужно да се кликват и само ако се мине с мишката над тях, се отварят автоматично.

От Туитър казаха, че проблемът е напълно оправен вече. Ще се разбере до няколко часа ако хората не пропищят отново. Разбираемо е човек да иска да гледа порно, но когато ти ги тикат в лицето и на всичкото отгоре е пълно с вируси, малко ти се отщява.

Интернет е пълен с инструкции, но повечето ви водят към сайтове пълни с вируси и съветът ми е да не се доближавате до там, ако ви е мил компютърът. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия