Зак Ефрон с ново желание

Актьорът, който е заедно с Ванеса Хъджънс, обича да разпуска с видео игри и баскетбол. Мечтата му не е свързана с филми, жени, пари или подобни неща, а с Гейм Тестърите. Той  желае да играе и тества игрите преди да излезнат на пазара и да да

2010-09-13 20:50:53
Зак Ефрон с ново желание
Актьорът, който е заедно с Ванеса Хъджънс, обича да разпуска с видео игри и баскетбол.

Мечтата му не е свързана с филми, жени, пари или подобни неща, а с Гейм Тестърите. Той  желае да играе и тества игрите преди да излезнат на пазара и да дава съвети и идеи за подобрението им, което е работата на Гейм Тестърите.

"Оооо много искам да работя това. Бих изоставил Холивуд за дълго време или поне бих разделил времето си, за да мога да правя и двете. Обожавам игри, аз съм маниак и се възхищавам на няколко познати, занимаващи се с това".

Наскоро той каза, че е доста здраво стъпил на земята е не витае в облаците. Това е вярно, защото Зак приема всеки филм много отговорно и винаги показва добра актьорска игра и отдаденост към работата.

Ванеса споделила за PTS Magazine: "Той обожава игри, а около него и аз започнах да играя. Сега двамата играем игра, която е много известна и убиваме зомбита, когато намерим свободно време". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия