HAWX 2 - игра

HAWX 2 е наследникът на първата част, което става ясно и от името. Първата игра допринесе за екстаза на геймърите по цял свят и омразата на хейтърите на Arcade жанра. Тази игра не е симулатор на летателни машини,а е изцяло екшън игра, наблягаща ту

2010-07-31 20:02:49
HAWX 2  - игра
HAWX 2 е наследникът на първата част, което става ясно и от името.

Първата игра допринесе за екстаза на геймърите по цял свят и омразата на хейтърите на Arcade жанра. Тази игра не е симулатор на летателни машини,а е изцяло екшън игра, наблягаща тук-там на реализма. Втората част няма да бъде по-различна, което е хубаво, защото симулатори се намират във всяка кофа за боклук.

Както стана ясно, аз съм фен на играта и с нетърпение чакам излизането на HAWX 2. Разликата ще е предимно в графиката и различни подобрения в геймплея. Първата бе направена с малко пари, останали от Tom Clancy EndWar. HAWX 1 бе просто тест за геймърите дали ще харесат Аркадния стил на играта и в края на годината излиза завършената еволюирала версия.

В играта ще има пак онези тенекиени самолети, които пилотирахме с акомпанимент от силен смях. Разликата, е че няма да е задължително да се играе с тях, а ще се отключват като бонус. Ще има прототипи, невиждани досега и различни футористични бойни машини.

Ubisoft обещаха играта да излезе без закъснения в края на есента и ще е за PC, XBOX 360, Playstation 3 и Nintendo Wii.

  Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия