Dead Rising 2 - игра

Това е една от най-забавните игри със зомбита. Геймплеят е много забавен, стотици зомбита се лутат на ляво на дясно и вие имате задачата да ги изтрепете, по какъвто начин намерите за удачен. Пример: Намирате бухалка, чук и пирони, съответно ведна

2010-07-24 18:15:54
 Dead Rising 2 - игра
Това е една от най-забавните игри със зомбита.

Геймплеят е много забавен, стотици зомбита се лутат на ляво на дясно и вие имате задачата да ги изтрепете, по какъвто начин намерите за удачен. Пример: Намирате бухалка, чук и пирони, съответно веднага си правите бухалка с пирони и почвате да млатите наред. Друг пример: Намирате гребло за лодка в мола и случайно се натъквате на 2 дърворезачки, вземате тиксо, облепяте резачките, за двата края на греблото и ги пускате да правят това, което най-добре могат, тоест да кълцат зомбита, защото определено е най-забавното нещо, което може да се прави с тях.

Играта дава много възможности за невероятни оръжия. Дори понякога абсурдни, като например, стрелички дартс, залепени с малко експлозив. Dead Rising 2 предлага много добра графика и много реалистични игрални физики. Няма да скачате по 10 метра височина или да паднете от 5 метра и да продължите без вреда.

Контролирането на героя става с лекота и е много плавно и приятно. Освен забавният си елемент, играта ви кара да мислите. Не винаги оръжието, което имате ще е подходящо за ситуацията, в която се намирате. Dead Rising 2 излиза на 28 Cептември тази година за компютър, ХВОХ 360 и PlayStation 3.

Eдинственият недостатък, за който мога да се сетя е, че ако играете на лесна трудност, зомбитата просто чакат да ги убиете, но лесната трудност е за новобранци в този вид игри. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия