Need For Speed Hot Pursuit 2010 - игра

По-старичките геймъри помнят първата версия на играта, в която можеше да караш какви ли не невероятни коли като полицай. Това беше революционно за онова време, но някак си замря. Въпреки това, сега излиза NFSHP2010 и по това, което гледах и по вът

2010-07-23 15:14:06
Need For Speed Hot Pursuit 2010 - игра
По-старичките геймъри помнят първата версия на играта, в която можеше да караш какви ли не невероятни коли като полицай. Това беше революционно за онова време, но някак си замря.

Въпреки това, сега излиза NFSHP2010 и по това, което гледах и по вътрешната информация, която получих, изглежда доста обещаваща. Едно от новите неща разбира се, е красивата графика и анимираните части. Те почти нямат разлика една от друга и така не се чувства момент на ряздяла от екшъна. Друга новост е, че НФС си купиха най-после лиценз за Ферари и в играта ще има много голям брой техни коли.

Нещо, което е минус в играта, е това, че тунинговането на колите ще е доста повърхностно. Няма да е като това на UnderGround 1 и 2 или на Most Wanted. От "" EA Games"" обещаха да направят по-дълбок тунинг.

Важното е, че ще може да карате една от най -прекрасните и скъпи коли в света. Също така ще имате възможността да избирате дали да сте престъпник, бягащ от полицията или обратното. Когато сте полицай, имате 4 вида оръжия, шипове, хеликоптер, пътна блокада, а ако сте престъпник ще имате нитро, блокировка на радарите, блокировка на полицейските системи и заблуждаване на полицаите с кола копие на вашата, отиваща в друга посока.

Играта щеше да излезе ноември месец, но наскоро казаха, октомври, а преди 2 дни, края на ноември, така, че ще чакаме около тези 2 месеца да я пуснат. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия