Naughty Bear (Палавото мече)-игра

Смях, танци, смърт, кръв, ножове, бомби, огън и около 2136645 други неща. Играта е брутална. Не я съветвам на НИКОЕ ДЕТЕ!!!! Идеята е следната: мече на име Ноти иска да си играе с другите мечета, но те не желаят, защото той е прекалено палав.

2010-07-18 14:54:41
Naughty Bear (Палавото мече)-игра
Смях, танци, смърт, кръв, ножове, бомби, огън и около 2136645 други неща.

Играта е брутална. Не я съветвам на НИКОЕ ДЕТЕ!!!! Идеята е следната: мече на име Ноти иска да си играе с другите мечета, но те не желаят, защото той е прекалено палав.

Тогава Ноти решава, че щом не може да играе с тях, никой няма да играе с никого. Взема няколко различни оръжия, като за пример, бухалка с пирони, винкел, напалм+запалка, гранатомет и много други, и започва да "почиства" своите приятелчета.

Играта е с анимационна графика в стил Телетъбис. Няма кръв, но за сметка на това мечетата са направени от памук, явно от хиляди килограми, защото като се почне едно клане няма край.

Играта е заразителна и смешна до болка. Има си своите грешки и недостатъци. Излиза след няколко дни, малко я забавиха от оригиналната дата, но идва. Тя е за PlayStation 3 и Xbox 360. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия