Мафия 2 идва през август

Една великолепна игра. Помня преди доста годинки излезе Мафия 1, което просто срази пазара. Една игра, която ти даваше да се издигнеш от най-долен престъпник в Дон на голямата Фамилия. Графиката бе на ръба на невероятното за онова време. Сега се случ

2010-07-14 15:55:49
Мафия 2 идва през август
Една великолепна игра. Помня преди доста годинки излезе Мафия 1, което просто срази пазара. Една игра, която ти даваше да се издигнеш от най-долен престъпник в Дон на голямата Фамилия. Графиката бе на ръба на невероятното за онова време. Сега се случва  същото с Мафия 2. Графиката е чиста и без излишни детайли и светлини.

От това, което видях в играта, ме погълна интересната история, а не вече изтърканите клиширани неща. Както винаги 2К Геймс не излъгаха феновете си и доставиха шедьовър с невероятна история, геймплей, графика и доста известни актьори.

На кратко, без да развалям нищо от историята ще ви кажа, вие играете Вито Скалета, роден в Сицилия през 1925. Влизате в голяма мафиотска фамилия и се кълнете да сте винаги верен на Фамилията и името й. От там става интересното, но няма да разказвам, за да не разваля играта за геймърите.

Мафия 2 излиза на 24 Август 2010г. и ще бъде за всички игрови конзоли и системи. На 25 Август ще има доста мафиоти :Р Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия