FIFA Online безплатно за всички футболни фенове

По случай старта на Световното първенство по футбол в Република Южна Африка от Electronics Art (ЕА) предоставиха безплатен достъп до играта FIFA Online на всички футболни запалянковци по целия свят. До скоро до затворената бета версия на играт

2010-06-14 14:02:58
FIFA Online безплатно за всички футболни фенове
По случай старта на Световното първенство по футбол в Република Южна Африка от Electronics Art (ЕА) предоставиха безплатен достъп до играта FIFA Online на всички футболни запалянковци по целия свят.

До скоро до затворената бета версия на играта имаха достъп едва няколко хиляди души, които я тестваха. Сега обаче стотици хиляди фенове от целия свят могат да се забавляват с FIFA Online, която включва 28 първенства, 500 футболни клубове и 15 000 играчи в League mode, който позволява на играчите да управляват любимия си отбор, да се състезават с него, а така също и да участват в онлайн предизвикателства.

Публичната бета версия на FIFA Online в момента се предлага единствено на английски език. До 1-2 години обаче се очаква да бъдат издадени официалните версии на играта и на други езици поетапно в целия свят.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия