Международен ден за отказване от Facebook

Над 31 000 потребители на Facebook обявиха, че днес ще изтрият профилите си в популярната социална мрежа, по повод първия международен ден за отказване от Facebook, организиран от... самите тях. Недоволните потребители на социалната мрежа са н

2010-05-31 22:02:47
Международен ден за отказване от Facebook
Над 31 000 потребители на Facebook обявиха, че днес ще изтрият профилите си в популярната социална мрежа, по повод първия международен ден за отказване от Facebook, организиран от... самите тях.

Недоволните потребители на социалната мрежа са направили и специален сайт, в който всеки възнамеряващ днес да изтрие официално профила си, може да се запише, за да бъде отчетена и точната бройка на отказалите се.

Организаторите на инициативата изтъкват като главни недостатъци на Facebook прекалено сложните настройки за сигурност, както и недостатъчната защита на личните данни, снимки и материали, публикувани в социалната мрежа.

Тези 31 000 потребители обаче са едва около 0,005% от повече от 500-те милиона потребители на Facebook, така че това едва ли ще притесни собствениците на платформата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sisska Smile
преди 12 години

Ooo i az shte si iztria profilla taka shte e po dobre :) :P


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия