Aмерикански войници по време на мисия - хит в мрежата (+видео)

Клипче, показващо как се забавляват американските войници по време на опасна мисия в Афганистан, се превърна в истински хит в сайта за видеосподеляне YouTube. Видеоклипът представлява пародия на видеото към песента на Лейди Гага и Бионсе &ldq

2010-05-08 18:48:11
Aмерикански войници по време на мисия - хит в мрежата (+видео)
Клипче, показващо как се забавляват американските войници по време на опасна мисия в Афганистан, се превърна в истински хит в сайта за видеосподеляне YouTube.

Видеоклипът представлява пародия на видеото към песента на Лейди Гага и Бионсе “Telephone”. Той е дело на парашутистите от 82-ра въздушна дивизия, намиращи се на мисия в западните части на Афганистан.

Идеята за пародийното видео, което само за две седмици е било гледано над 4 милиона пъти, принадлежи на младия сержант Аарон Мелчър, който се е погрижил за подготовката на „сценичното” облекло, декорите и хореографията, доколкото може да се каже, че има такива.

От командването на американските въздушни сили разкриват радостта си от чувството за хумор и повдигнатото настроение на войниците в Афганистан. Те също така споделят, че момчетата от 82-ра въздушна дивизия няма да бъдат наказани по никакъв начин, тъй като „не са направили нищо незаконно, аморално или неетично, а видеото пък изобщо не нарушава опeративната сигурност на мисията”.

Вижте клипчето тук:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия