Вижте Топ 5 на най-гледаните клипчета в YouTube за тази година!

Първата официална годишна класация на YouTube оповести шампионите по гледаемост в известния сайт за видеосподеляне. Първата позиция, може би съвсем заслужено, се заема от британската сензация Сюзан Бойл, която доказа, че не е необходимо да прите

2009-12-26 14:57:58
Вижте Топ 5 на най-гледаните клипчета в YouTube за тази година!
Първата официална годишна класация на YouTube оповести шампионите по гледаемост в известния сайт за видеосподеляне.

Първата позиция, може би съвсем заслужено, се заема от британската сензация Сюзан Бойл, която доказа, че не е необходимо да притежаваш перфектна външност, за да станеш добър изпълнител. Само в дебютната си седмица, албумът й, съставен предимно от кавъри, постигна рекордни продажби и оглави музикалните чартове както във Великобритания, така и в САЩ.
Най-гледаното видео в YouTube се оказва дебютът на Сюзън Бойл в телевизионното шоу „Великобритания търси талант”, където тя изпълнява баладата от мюзикъла „Клетниците” – “I Dreamed a Dream”. То е гледано над 120 млн. пъти.



На второ място, с далеч по-ниска гледаемост – 37 млн. пъти, е видеоклипа на малко момче, което се опитва да говори след посещението си при зъболекаря и все още под влиянието на упойката.


На трета позиция попада видео от сватбен церемония, гледано 33 млн. пъти. В него младоженецът и булката, както и шаферите им, влизат в църквата със специален танц.


На четвърто място с 31 млн. гледания е трейлърът на втората част на популярната вампирска поредица „The Twilight” – “The New Moon”.


На пета позиция със 27 млн. гледания е поставена рекламата на минералната вода ”Evian”, в която бебета танцуват на ролкови кънки.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия