Пенсионерите – по-активни в интернет-свалките от младежите

Макар и на много от нас да не ни се вярва, че хората над 55-годишна възраст флиртуват или правят секс, ново проучване по въпроса показа не само че това не е така, ами и че е точно обратното – хората пред пенсия и пенсионерите имат много повече

2009-11-24 15:22:35
Пенсионерите – по-активни в интернет-свалките от младежите
Макар и на много от нас да не ни се вярва, че хората над 55-годишна възраст флиртуват или правят секс, ново проучване по въпроса показа не само че това не е така, ами и че е точно обратното – хората пред пенсия и пенсионерите имат много повече свободно време от младите и изглежда, че поради това те са по-активни в свалките и все още водят сексуален живот.

В проучването на британското списание „Стела” участвали над 2000 мъже и жени на различни възрасти и принадлежащи на различни социални среди.
62% от анкетираните над 55-годишна възраст разкрили, че имат регистрация в сайтове за запознанства и редовно ходят на интернет-срещи, които често завършват и в леглото. За сравнение само 21% от младежите на възраст между 18 и 24 г. имат подобни регистрации и ходят на такива срещи.

Според резултатите от анкетата възрастните хора, които често сърфират в интернет, се радват и на повече сексуални партньори, както и на по-активен сексуален живот от младежите.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия