Създадоха виртуален фитнес треньор за Nintendo Wii

Френската компания за производство на компютърни и видео игри Ubisoft създаде игра за Nitendo Wii, която, чрез помощта на виртуален фитнес-треньор, стимулира геймърите да влязат във форма. Играта, носеща името “Your Shape”, беше пусна

2009-11-22 18:15:18
Създадоха виртуален фитнес треньор за Nintendo Wii
Френската компания за производство на компютърни и видео игри Ubisoft създаде игра за Nitendo Wii, която, чрез помощта на виртуален фитнес-треньор, стимулира геймърите да влязат във форма.

Играта, носеща името “Your Shape”, беше пусната на пазара в Америка в началото на този месец и предизвика огромен интерес от страна на потребителите.

Фитнес-играта се продава в комплект с камера, която „сканира” тялото ви. След като прецени пропорциите и размерите ви с помощта на камерата, играта ви задава въпрос върху коя част от тялото си искате да се концентрирате. След това избирате дали да работите за отслабване, сила или просто мускулен тонус. Накрая посочвате колко свободно време имате и каква да бъде продължителността на тренировките ви. Разполагайки с необходимата за вас информация, фитнес-играта разработва програма с упражнения, специално разработени, така че да отговарят на вашите изисквания.

Но това не е всичко. “Your Shape” разполага и с виртуален фитнес-инструктор (анимирана версия на бившия модел на “Playboy” – изключително сексапилната Джени Маккарти). Тя следи дали изпълнявате упражненията си правилно и ви дава напътствия. В края на всяка тренировка играта предлага и подробна информация за изгорените калории и ползите от упражненията ви.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия