Facebook спря здравните осигуровки на канадка

След като в Америка все по-упорито зачестиха случаите на отказ за наемане на работа или дори уволнение, заради компромати, съдържащи се в профилите на хората в социалната мрежа Facebook, наскоро канадска гражданка успя да загуби дори здравните си оси

2009-11-22 10:32:32
Facebook спря здравните осигуровки на канадка
След като в Америка все по-упорито зачестиха случаите на отказ за наемане на работа или дори уволнение, заради компромати, съдържащи се в профилите на хората в социалната мрежа Facebook, наскоро канадска гражданка успя да загуби дори здравните си осигуровки.

29-годишната Натали Бланшар взела отпуска от работата си поради депресия. За всеки месец от отпуската си тя получавала обезщетение от застрахователната си компания Manulife. В един момент обаче плащанията спрели. Тогава Бланшар се принудила да се обади на застрахователите си и да попита каква е причината. От компанията пък съвсем учтиво и заявили, че са видели нейни снимки в профила й във Facebook, на които тя се припича на плажа, наслаждава се на мъжки стриптийз в бар и т.н. За Manulife това били и достатъчно основателни доказателства, че канадката вече не е в депресия.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия