FireFox смачка тотално Internet Explorer

Екипът ни често получава редица оплаквания от какви ли не безумни и необясними проблеми, които често се решават когато потребителите сменят браузера си с Firefox. Екипът ни винаги е бил на мнение, че най-добрия и безопасен браузер до момента е Fir

2009-10-28 13:00:10
FireFox смачка тотално Internet Explorer
Екипът ни често получава редица оплаквания от какви ли не безумни и необясними проблеми, които често се решават когато потребителите сменят браузера си с Firefox.

Екипът ни винаги е бил на мнение, че най-добрия и безопасен браузер до момента е FireFox, който можете да използвате, за да превземате интернета :)

За да докажем това ще ви споделим малко данни по темата. Сравнихме какви браузери са ползвали потребителите ни за периода от 1-ви Август до 28-ми октомври през 2008-ма и 2009-та.

Оказва се, че потребителите на FireFox са нараснали с 6% от 39.75% на 45.04%, докато тези на Интернет Екслорър са спаднали с 14% от 52.27% на 38.14%.

Да ни е честите победата над Internet Explorer! Ако все още не сте изтеглили FireFox можете да го направите тук (безплатно)!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия