Що е то ипотпал се питате? Ипотпал е новата занимавка на оптимизаторите в България. Експертите, които знаят как да позиционират един сайт на първите места в Google.com, през следващите 30 дни ще се съревновават да заемат челните 3 позиции за ключовата дума ипотпал.

Всъщност ипотпал е дума, която не съществува в тълковния речник, за това не я търсете. Тази дума се образува, като прочетете думата лаптопи на обратно.

Играта до такава степен е обхванала ентусиастите, че на думата "ипотпал" в момента може да бъдат намерени 9,750 резултата! А играта е само на 5 дни. Каква ли ще е бройката на резултатите след 30 дни? А кой ще са най-добрите SEO оптимизатори в страната? Предстои да видим в близките дни, а сайта ни периодично ще ви информира както се случва с Ипотпал манията.

Припомняме ви че преди време без да има парична или предметна награда същите експерти ентусиасти позиционираха на първо място в Google.com сайта на министерски съвет за думата "провал". Така наречената Google бомба бе дело на незнайни "почитатели" на политиката на правителството

Успех на всички ипотпали!
Автор: Александър Ненов