750 000 педофили вилнеят из интернет

Интернет пространството е не само приятно място за губене на време и за намиране на ценна информация по някои въпроси, но и доста опасно място, ако не се внимава. В интернет дебнат близо 750 000 педофили, които чакат удобен момент, за да се видят

2009-09-17 14:43:56
750 000 педофили вилнеят из интернет
Интернет пространството е не само приятно място за губене на време и за намиране на ценна информация по някои въпроси, но и доста опасно място, ако не се внимава.

В интернет дебнат близо 750 000 педофили, които чакат удобен момент, за да се видят с жертвата си, която е прекалено доверчива и наивна и да осъществят нежелан контакт с нея.

Сайтовете, които предлагат забранената детска порнография се увеличават всеки ден. А там често педофили задоволяват своите потребности, макар и онлайн. Надъхвайки се, гледайки младите и беззащитни дечица, педофилите тръгват да търсят "свежа плът" из чатовете, сайтовете за запознанства и форумите. Това са все места, където децата обичат да влизат и да се запознават с непознати хора.

Снимките, на които има голи дечица, не само стават все повече, но и стават все по-брутални.
Между 10 000 и 100 000 малолетни деца стават жертва на педофили.

Затова бъдете внимателни, когато сърфирате из интернет пространството и не се доверявайте на всеки, който се държи мило с вас. Не си правете срещи на места, които са тъмни и безлюдни. Кажете на родителите си преди да отидете на онлайн среща, за да знаят, ако нещо ви се случи къде сте били и да ви потърсят. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия