TeenProblem.net стана на 8 години!

На този ден преди 8 години в българския Интернет се появи един сайт, направен от двама тинейджъра. Без да осъзнаваме, че ще предизвикаме революция в българския Интернет ние се трудихме за чест и за слава ден и нощ. Само 8 години по-късно ние сме един

2009-09-15 08:54:33
TeenProblem.net стана на 8 години!
На този ден преди 8 години в българския Интернет се появи един сайт, направен от двама тинейджъра. Без да осъзнаваме, че ще предизвикаме революция в българския Интернет ние се трудихме за чест и за слава ден и нощ. Само 8 години по-късно ние сме един от най-известните и най-лудите сайтове в българския Интернет.


За последната година ние успяхме да издадем първата си книга "Диагноза Тийн", да партнираме на първия български филм, създаден от и за тинейджъри, да пуснем нова версия на сайта с огромно количество нови функции и не на последно място - да влезем с гръм и трясък в челната 20-ца на българските сайтове според класацията на независимия Gemius.

Благодарим на всички вас, които ни подкрепяхте, критикувахте през последните 8 години. Заедно с вас ние станахме не просто сайт, а институция в родната мрежа.

И не забравяйте: "Ако идиотите можеха да летят, ТеenProblem щеше да е летище!". Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия