Бъди истински Бийтълс - най-новата игра на пазара

“Бийтълс: Рок банда” - най-новата игра на пазара. Това е видеоигра, която "Майкрософт" пуска на пазара на 9 септември тази година. На предконференцията ще присъстват двама от членове на легендарната група "Бийтълс" - Р

2009-06-03 12:21:13
Бъди истински Бийтълс - най-новата игра на пазара
“Бийтълс: Рок банда” - най-новата игра на пазара. Това е видеоигра, която "Майкрософт" пуска на пазара на 9 септември тази година. На предконференцията ще присъстват двама от членове на легендарната група "Бийтълс" - Ринго Стар и сър Пол Макартни.

Новата игра е озвучена от най-големите хитове на Бийтълс - "I Saw Her Standing There," "I Want To Hold Your Hand," "I Feel Fine," "Taxman," "Day Tripper," "Back in the USSR," "I Am the Walrus," "Octopus"s Garden," "Here Comes The Sun" и "Get Back."
В деня на пускането на играта на пазара ще излезе и "All You Need Is Love", която ще може да се чуе само за хората, използващи Xbox 360, а приходите ще бъдат дарени на "Лекари без граници".

В играта ще бъдат възстановени местата, на които "Бийтълс" са изнасяли най-големите си концерти, включително и "Cavern Club" в Ливърпул, където започна историята на великите музиканти. Почитателите на групата ще могат да видят и обстановката в студиото, и какво се случва след като групата се връща у дома с помощта на ново визуално изживяване, наричано "Dreamscapes", което трябва да доближи максимално съвременниците до усещането какво е "Бийтълс" и тяхната промяна малко преди разпадането им.

Всичко звучи доста обещаващо, но дали ще достигне и до нашата страна, още не се знае! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия