Седмичен любовен хороскоп 28 октомври - 3 ноември

Ето какво ви очаква в любовта в седмицата на Хелоуин

2024-10-28 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 28 октомври - 3 ноември
Снимка: iStock/Wand_Prapan

Овен

 

Бурни преживявания ще съпровождат дните ви. Ще е трудно да овладеете емоциите, но пък ще усетите събитията като ново начало. Каквото и да се случи, ще има с кого да го споделите.

 

Телец

 

Предстои интересно запознанство, което може да се развие в нещо доста по-продължително, вълнуващо и важно. Струва си да проявите малко повече инициатива и да разпалите любопитството на новите си приятели.

 

Близнаци

 

Любовните вълнения ще са повече, а и по-силни от обикновено. След разговор с човек, с когото общувате от скоро, ще се замислите за перспективата на връзките си изобщо. Много е вероятно да промените и критериите си за избор на подходящ партньор.

 

Рак

 

Ще разполагате с благоприятни условия, за да разкриете чувствата си към някой, който ви привлича. Обектът на духовните и сексуалните ви желания ще се впечатли от искреността и ще ви отговори с взаимност. Първата крачка е направена.

 

Лъв

 

Отношенията с любимия човек ще са леко конфликтни. Разногласията ще са по незначителни теми и ще се случват твърде често. От вас зависи да си дадете сметка към какво се стремите – към утвърждаване на индивидуалността си или към раздяла.

 

Дева

 

Общуването със скорошен/на познат/а ще ви изпълни със силни страсти. Стремежът ви към сближаване ще е неудържим. Всичко ще се случи много по-бързо и естествено, ако „играете с открити карти“.

 

Везни

 

Чувствата ви ще са леко противоречиви. Желанието за нежна грижа към любимия човек ще се преплита със силен стремеж да му/й наложите волята си. Не прекалявайте с претенциите, защото половинката ви ще усети, че се опитвате да го/я манипулирате и ще се отдръпне.

 

Скорпион

 

Първите няколко дни от седмицата ще са сравнително спокойни, но Новолунието във вашия знак е сигнал за ново начало. Дали ще е нова връзка или съществуващата ще се промени, не се знае, но при всички случаи ще е вълнуващо.

 

Стрелец

 

Периодът ще е наситен със събития и с нови хора. Комбинацията от тях ще се отрази на светогледа ви. След навлизането на Меркурий в знака ви ще се научите да изразявате чувствата и желанията си много по-открито, но и по-убедително.

 

Козирог

 

Част от преживяванията ще са окуражаващи, но ще има и разочароващи. Личният опит ще ви подскаже как да пазите тайните си, как да разпознавате хората, опитващи се да се възползват от вас и как по най-бързия начин да се сближите с онези, които открито ви показват симпатиите си.

 

Водолей

 

Неочакван обрат на събитията може да ви изпълни с тъжни мисли. Започната наскоро връзка да завърши внезапно и необяснимо. Не си заслужава да се отчайвате. Старото си отива, за да направи място на новото.

 

Риби

 

Всичко, започнато през тази седмица, ще има продължително отражения за личния ви живот. Случаен непознат ще привлече вниманието ви. Ако разполагате с възможност да общувате с него/нея, не се отказвайте. Едва ли ще се сближите, но ще ви стимулира да сте по-решителни в романтичната сфера.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия