Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на огнения Стрелец на 17-и октомври и ще остане там до 12-и ноември. През периода ще изследваме нови идеи, места и връзки. Разширяваме хорионтите си, ставаме по-дивии срещаме нови хора, които може да променят начина ни на мислене. Ето какво да очаква всяка зодия, според "People".

 


Овен

 

Потръгва им в любовния им живот и ще има вълнения. Може да си огранизират спонтанна екскурзия за уикенда, да планират екзотична ваканция - Венера в Стрелец провокира в тях страст към пътешествия, изследване, търсене. Може да се влюбят в човек, който има напълно различен бекграунд от тях, който идва от различно място, който е чужденец. Или да се сближат повече с някого, с когото ще провеждат философски разговори.

 

Телец

 

Съблазнителни истини сега излизат наяве. Мистериозността е на фокус, сега Телците се състредоточават върху личния живот, любовните афери и преживяванията, които променят живота. Моментът е повратен за тях. Готови са да се потопят дълбоко в любовна история, която едновременно е напрегната, страстна, но и ги кара да се чувстват освободени от товари. Нещата в сексуалния им живот стават по-пикантни и изследват нови начини за проява на интимност. Нека изследват непознатото с партньора, така ще се сближат. Диви, луди разкрития ги очакват през периода.

 

Близнаци

 

Много вълнение ги очаква в любовния живот. Венера в Стрелец им носи късмет. Близнаците започват силно да копнеят да са с човек, който споделя същата жажда за приключения като тях и също е доста интелигентен. Независимо дали са обвързани или необвързани, тези зодии трябва да оставят любовния им живот да цъфти. Във връзките сега ще се радват на повече спонтанност и забавления. Може да се отдадат на нови преживявания с партньора. Нека излязат от зоната си на комфорт и да ходят на интересни срещи.

 

Рак

 

Любовта прави ежедневието им по-интересно и горещо, нека не се притесняват да променят рутината си. Сега има шанс дори някои всекидневни дейности и задължения да станат по-интересни и забавни. Може да срещнат специален човек чрез работен проект или пък по време на тренировка в залата. Обвързаните са окуражени да премахнат всичко от живота си, което ги потиска. Нека се сработят с партньора и да ходят на повече спонтанни срещи. Така животът им ще стане едно приключение.

 

Лъв

 

Сега е тяхното време да заблестят! На фокус са романтиката, страстта, изразяването на себе си. Всичко това е като една муза за Лъвовете. Периодът е наистина екзотичен, спонтанен и вълнуващ, що се касае до техния любовен живот. Нека не се колебаят - да се отдадат на приключения. Готови са да заемат централно място във връзката си. Ще имат много ухажори, някои от тях може да са чужденци. Да не се изненадват, ако самите те са привлечени от човек с чужд акцент. Или някой, който им показва една различна страна от тяхната същност.

 

Дева

 

Венера в Стрелец им носи глътка свеж въздух. Най-вече в дома. Може да сложат нови мебели, нова украса, да направят различна подредба. Или пък да планират вълнуваща семейна екскурзия. Сега стават по-свободолюбиви и искат да са изследователи, да опознават нови неща. Обвързаните може да намерят нови начини за сближаване с партньора. А необвързаните може да се запознаят със специален човек покрай роднините си или на спонтанно събиране с близки хора.

 

Везни

 

Очакват ги много разговори, които стимулират ума, както и вълнуващи нови връзки! Везните са енергични, комуникацията е на фокус, излизат често с близки хора, флиртуват доста и пускат наистина умни шеги. Може да се отдадат на спонтанни пътешествия или пък да завържат нови контакти с интересни хора в местното кафене. Романтиката сега е на всеки ъгъл. Искрите са навсякъде - дори близо до дома, да излизат и да общуват повече.

 

Скорпион

 

Нека инвестират времето си в преживявания, които карат сърцето им да бие лудо. Венера в Стрелец ги окуражава да прегърнат дивата си, луда страна, особено що се касае до любовта и романтиката. И да ценят себе си. През периода Скорпионите стават по-уверени, държат на своите ценности. Сега осъзнават, че колкото по-високо ценят своята свобода и своята независимост, толкова по-привлекателни стават. Привлечени са от хора, които оценяват техния чар, симпатичните им странности, уникалните им качества. И които не се притесняват да им покажат приказната любов.

 

Стрелец

 

Нека отворят сърцето си и да се отдадат на желанията си, да слушат себе си. Сега Венера е в техния знак, те стават още по-чаровни, магнетични, привлекателни и се отдават на много вълнуващи преживявания, тръпка, любов, романтика. Изследват света около себе си, отдават се на приключения, забавляват се. Хората са привлечени от безгрижната им страна, от жаждата им за приключения. Така Стрелците стават още по-диви, смели и свободолюбиви. 

 

Козирог

 

Нека вярват на интуицията си и да позволят на любовта да ги води по пътя към откриването на себе си. На фокус сега са тайните и духовността. Венера в Стрелец ги кара да се отдадат на желанията на сърцето си, както никога досега не са правили! Сега получават възможност да излекуват себе си, да пораснат, да заздравят връзките. Ще излекуват старите рани или ще се отдадат напълно на връзка, която лекува душата им и променя живота им.

 

Водолей

 

Да не се изненадват, ако изведнъж в приятелската им групичка започнат да прехвърчат любовни искри. Любовта и романтиката сега ще изникнат именно в приятелската компания или по време на спонтанно приключение с близки хора. Има нещо ново и нетипично в любовната сфера. Може Водолеите да изживеят вихрена любов с приятел или колега. Или изведнъж да се сближат много с човек, с когото споделят общи визии за бъдещето. Идеалният партньор за тях е този, който споделя жаждата им за свобода и приключения.

 

Риби

 

Привлечени са от хора, които ги карат да изпитват жажда за приключения и които ще им помогнат да се извисят! Сега за Рибите на фокус са публичността, репутацията и професионалните въпроси. Но любовта и романтиката навлизат в тези сфери, най-вече в професионалната. Нека тези зодии покажат своя чар. Може изведнъж да се влюбят лудо в свой колега. Или някой да забележи здравата им работа и да им предложи повишение. Любовта и амбицията сега се смесват. Обвързаните може да качат първа снимка с партньора в социалните мрежи или просто да започнат да го запознават с близките и да прекарват повече време с него.

Автор: Ивета Иванова