Овен

 

Съществуващата връзка ще предизвиква отегчение, а желанието да сте свободни и да се отдадете на приключения няма да ви стимулира към нови запознанства. Ще е сложно да изразите чувствата си, да направите решителна крачка към раздяла или да се адаптирате към нов характер. Дайте си малко почивка, за да решите какво наистина искате.

 

Телец

 

Изразявайте мислите и чувствата си искрено. Периодът ще е спокоен. От вас зависи да „теглите чертата“ на старите любовни проблеми, които все още са недовършени и ви висят над главата като Дамоклиев меч.

 

Близнаци

 

Един от периодите, в които ви изпълва „философско“ настроение и стремеж към интелектуални занимания. Задължително ги споделете с половинката си. Връзката ви ще се промени осезателно и положително.

 

Рак

 

Любовната ви връзка ще е щедър източник на положителни емоции. Ако до момента сте се съмнявали в искрените и силни чувства на любимия човек, то поведението му/й ще ви докаже колко неоснователно е било недоверието ви.

 

Лъв

 

Комбинацията между проницателност и интуиция ще се окаже изключително полезна. От една страна ще осъзнаете слабите и силните страни на половинката си без никакви усилия, а от друга – светкавично ще се ориентирате как да се възползвате от ситуацията.

 

Дева

 

Въздействието ви ще е по-силно от обикновено, но подобна ситуация е нееднозначна. Настроението ви, каквото и да е, ще се прелее в партньора на подсъзнателно ниво. Опитайте се да контролирате думите, действията и емоциите си, за да не предизвикате колапс в развитието на връзката си.

 

Везни

 

Стремежът, а и нуждата ви от социален живот ще е изключително силна. При това ще предпочитате реалния пред виртуалния. Не лишавайте любимия човек от присъствието си, но преценявайте внимателно кога да го/я каните със себе си и кога да се забавлявате с компаниите си индивидуално. Ще избегнете глупави неприятности.

 

Скорпион

 

След навлизането на Меркурий във вашия знак сте много по-сладкодумни и общителни. Ще успеете да изгладите разногласията с половинката си и да наложите някои свои разбирания за взаимоотношенията ви. Не бъдете прекалено настоятелни, когато той/тя изразява несъгласие, за да не ви заподозре в опит за манипулация.

 

Стрелец

 

Венера навлиза във вашия знак и ще предизвика някои промени в развитието на любовната ви връзка. Оставете инициативата в ръцете на половинката си. Дребните компромиси, които сте готови да направите, ще стабилизират позициите ви необратимо.

 

Козирог

 

Желанието да съхраните индивидуалността си и едновременно с това да угодите на любимия/мата ще предизвика вътрешно противоречие на подсъзнателно ниво. Опитайте се да прецените обективно необходимостта от емоционална подкрепа и готовността си да проявите разбиране към предпочитанията на гаджето и ще постигнете баланс на интересите.

 

Водолей

 

Екстравагантните ви хрумвания понякога са плашещи. Овладейте желанието си за експерименти или поне не ги правете в присъствието на половинката си. Усетите ли, че започва да се дистанцира, приемете го като червен светофар – връзката ви е застрашена.

 

Риби

 

Не отъждествявайте своите чувства с чуждите и обратно. Опасността да попаднете под емоционална зависимост не е за пренебрегване. Подобна ситуация ще ви вкара в заблуда, която пък ще се окаже в основата на поредното разочарование.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова