Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера премина в знака на водния Скорпион на 22-и септември. Тя ще остане там до 17-и октомври. Периодът определено ще бъде запомнящ се, страстен и забавен! Ще мислим основно за хората, на които можем да вярваме и които ценим, интимността се издига на друго ниво, отношенията стават по-дълбоки, сближаваме се с партньора. Оставяме травмите в миналото, лекуваме се и разбитото сърце ще бъде поправено. Ето какво да очаква всяка зодия, според "People".

 

 

Овен

 

Да се приготвят за интензивност във връзките, силна енергия и страст. Нещата стават горещи. Това ще помогне на обвързаните да задълбочат вързката и да станат по-близки с половинката. Интимността, сексуалната енергия и споделянето са топ приоритети за Овните сега. Освен това, ще натрупат богатство, могат да подобрят инвестициите си.

 

Телец

 

Венера е планетата, която ги управлява. Да се подготвят за подобрения във всички връзки и отношения. Сега получават шансове за създаване на връзка, пълно отдаване на партьора или важно сътрудничество. Много благоприятен период за обвързаните - отношенията цъфтят сега. Необвързаните да търсят половинка, с която ще има потенциал за дългосрочни отношения. Може да създадат наистина силна връзка.

 

Близнаци

 

Време е да намерят правилния баланс между работата и личния живот. Връзките и отношенията с колеги, персонал или клиенти ще цъфтят сега. Ако искат да си сътрудничат с някого или да се заемат с повече работни проекти, сега е времето. Късметът е на тяхна страна. Ако сега не работят, да използват периода за да намерят нещо, което подхожда на уменията им.

 

Рак

 

Навлизат в един от най-важните периоди от годината за тях, що се касае до любовта и романтиката. Нека се възползват максимално от него. Необвързаните да видят кои са ухажорите им, да преценят с кои има смисъл да излизат и да намерят човек, който ги разбира. Може скоро сродна душа да пресече пътя им. Обвързаните да използват периода за повече забавления с половинката. 

 

Лъв

 

Домът е там, където е сърцето. Лъвовете ще почувстват това повече от всякога! На фокус сега е домашният сектор. Тези зодии ще се радват на много положителни емоции и хубави моменти с приятели и роднини на специално място - в своя дом или място, което чувстват като дом. Може да се сближат повече с хора, с които искат.

 

Дева

 

Сега думите и действията им ще завладяват, омагьосват и очароват всички! Просто Девите ще могат да пленят и омаят, когото и да поискат! Ако им се иска да отидат на кратка ваканция, сега това може да подклади пламъците на любовта. Може и да стартират проект, свързан с писане, говорене, реклама, комуникация, който ще бъде приет с аплодисменти.

 

Везни

 

Венера в Скорпион носи късмет във финансовата сфера и може да се радват на луксозни придобивки. По-лесно ще им е да привличат пари и златни възможности. Нека се възползват максимално от това. Да не се страхуват да поглезят себе си, както и хората, които обичат. Ако търсят нова работа или повишение на доходите, сега е времето да действат и да намерят това.

 

Скорпион

 

Планетата на любовта е в техния знак и Вселената им се усмихва! Те блестят и всичко им се струва толкова сладко, вълшебно сега. Те навлизат в един от най-хубавите си периоди през годината. Нека прегърнат тази енергия, да се отдадат на наслада и забавления, да внесат повече романтика в дните си. Тези във връзка ще се радват на специални и страстни мигове. Добър период да помолят за услуга, ще получат каквото искат.

 

Стрелец

 

Нека си позволят да си почиват повече, да релаксират, да презаредят батериите и да не са сред най-активните. Сега ще са по-тихи и пасивни. Ще анализират това как са подхождали към любовта, романтиката и интимността през изминалата година. Сега не е времето за мимолетни връзки и флиртове. Обвързаните имат шанс да се наслаждават на повече уютни моменти с партньора - да се сгушат с него на дивана вкъщи и да са щастливи.

 

Козирог

 

Стават изключително популярни през този период. Венера в Скорпион им носи покани, нови контакти, запознанства, приятели. И то от най-различни сфери. Социалният им живот е във възход. Чудесно време да общуват повече, да си съдействат за проекти, да се свързват и запознават с хора от различни общности, дори да опитат онлайн запознанства. Необвързаните може да намерят сродна душа.

 

Водолей

 

Нека продължават да се стремят да достигнат звездите! Успехът гарантирано ще е с тях през следващите седмици. Водолеите ще получат признания, аплодисменти и комплименти за работа, която са свършили преди. Това е чудесен период да застанат под светлините на прожекторите, да приематг тези награди, похвали и признания, да се радват на успеха си. Да използват времето да споделят страхотните си идеи на висшестоящите. Тези, които търсят нова работа, също ще се радват на късмет.

 

Риби

 

Чудесен период за Рибите! Да се подготвят за нови приключения, за изследване на света, за разширяване на хоризонтите! През следващите седмици е прекрасен период за пътувания или дори просто за планиране на пътувания. Както и за преследване на академични, учебни или духовни цели. Правните въпроси също ще се решават успешно. Нека излязат от рутината и зоната на комфорт, да прегърнат новото и ще са много доволни.

Автор: Ивета Иванова