4 зодии, които са най-добрите бивши партньори

Ето кои са те

2024-10-03 18:00:00
4 зодии, които са най-добрите бивши партньори
Снимка: iStock/Prostock-Studio

Краят на връзките почти винаги е труден. Малко вероятно е бившите партньори да останат приятели или дори просто да се държат добре и възпитано един с друг, когато се видят. Но има някои зодии, които приемат нещата каквито са, не създават драми и конфликти, не са злобни и от тях излизат чудесни бивши партньори. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 


Везни

 

Сигурно не сте изненадани, че те са първи в списъка. Везните са много мили зодии, истински чаровници, сладкодумни. Трудно е някой да им се сърди. Те копнеят за спокойствие, баланс и хармонията, така че не приключват връзките с драма, обиди, скандали и злоба. Опитват да скъсат с човека по приятелски начин, остават приятелски настроени към него, не искат излишен драматизъм. Просто приемат нещата каквито са и не стават отмъстителни.

 

Телец

 

Тези зодии са познати с това, че внасят стабилност във връзките. Много сериозни и отговорни са, може да разчитате на тях. Те не искат да губят време с излишни драми, злоба, изхабяване на енергията. Приемат раздялата и опитват да се държат зряло, възпитано. Ако връзката е била наистина значима за тях, продължават да са приятелски настроени към бившия, поддържат контакт с него, помагат му и го подкрепят. Те доказват, че бившите партьори могат да са приятели, че грижата и приятелството могат да продължат и след раздялата.

 

Близнаци

 

Близнаците определено се справят много добре с разделите. Те са весели и забавни зодии, така или иначе не търсят сериозни връзки, любопитни са, приключенци, смели. Подхождат към раздялата с чувство за хумор, с шеги и закачки, дори с доза спонтанност. Неловките моменти преодоляват със смях и някакви майтапи, импровизират, не се оставят на тъга, депресия, анализиране на миналото и т.н. Приемат това просто като едно приключение, като поредната глава от живота им и са готови да продължат напред бързо.

 

Водолей

 

Те са свободни души, много независими зодии, самостоятелни и не са сред най-емоционалните. Като цяло, за тях романтичните връзки и любовта рядко са приоритет. Отдават се на свои каузи, идеи, проекти, хобита и т.н. Затова не изживяват тежко разделите. Те ценят приятелството повече от романтичната връзка и успяват да трансформират любовните отношения в приятелски, ако все пак човекът им допада. Освен това, те са леко дистанцирани, не се отдават напълно на партньора, така че им е лесно да го преодолеят. Не мислят за миналото, не анализират нещата, не обичат драмите.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия