Седмичен любовен хороскоп 9-15 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-09-09 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 9-15 септември
Снимка: iStock/Jovanmandic

Овен

 

Ще сте доста раздразнителни. За предпочитане е, усещайки прилив на емоции, да оставате за известно време сами със себе си или с любими занимания. Това не означава да игнорирате половинката си изобщо. Просто му/й съобщете, че за негово/нейно добро ден-два няма да се виждате и, съответно, няма да се скарате.

 

Телец

 

Интересите ви с гаджето твърде често ще се разминават. Подсъзнателно ще си зададете въпроса, наистина ли това е „вашият“ човек или просто се заблуждавате. Дали сте готови да останете още дълго (а цял живот?) с него/нея или пътищата ви ще се разминат по един съвсем естествен начин…

 

Близнаци

 

Ще сте прекалено заети със себе си и доста разсеяни. Може и да пропуснете настоятелните намеци на половинката, че иска да е с вас колкото може по-често и колкото може по-дълго. Ако не му/й обърнете внимание, рискувате да се стигне до словесни престрелки, дълги обяснения, а при определени обстоятелства и до сълзи. Не усложнявайте ситуацията излишно.

 

Рак

 

Ненадейно ще установите, че мненията ви с любимия/мата са диаметрално противоположни по въпроси, които са от особена важност и за двама ви. Безкрайните спорове ще се окажат абсолютно безплодни и фактът, че той/тя не приема аргументите ви вероятно дълбоко ще ви огорчи. Ще ви е доста по-лесно, ако не отъждествявате чисто житейските принципи с романтичните отношения. Все пак, вие сте свободни хора.

 

Лъв

 

Ще се убедите колко истинска е любовта на половинката ви. В каквито и критични ситуации да попаднете, той/тя ще ви защитава, ще отстоява позициите ви заедно с вас, ще ви подсказва лесни и правилни решения. Веднъж осъзнавайки, че вие двамата сте единно цяло, ще се почувствате безкрайно доволни.

 

Дева

 

Отстоявайки личното си време и територия, не забравяйте че и любимият човек има право на същите. Дайте му/й възможност да прояви инициатива и да заяви интересите си. И, няма да сгрешите, ако го/я поощрите, след като го направи. Изразявайте мнението си директно и без увъртания.

 

Везни

 

Поведението на половинката спрямо вас ще ви припомни твърдението, че няма ненаказано добро. Колкото повече вие се стараете да му/й угодите, толкова неговата/нейната реакция ще става по-неприятна и отблъскваща. Не бързайте със скандалите и разправиите. Опитайте се да наблюдавате ситуацията няколко дни мълчаливо и без да се намесвате. Най-вероятно той/тя ще осъзнае, че е „стъпил/а на криво“ и ще ви се извини.

 

Скорпион

 

Проблемите ще се появят предимно от разминаване на гледните точки. Сигналът ви за лек флирт може да бъде възприет съвсем неправилно. Някой, с когото бихте желали просто да се поразходите, да реши, че сте лудо влюбени. Още по-зле ще станат нещата, ако този „някой“ вече е във връзка. Ситуацията направо ще излезе извън контрол. Ако пък самите вие сте във връзка, не провокирайте пристъпи на ревност у половинката си.

 

Стрелец

 

Избягвайте темите, предизвикващи остри пререкания, независимо дали сте във връзка от скоро или отдавна. Стигне ли се до сериозни разправии през тази седмица, доста бързо може да се стигне и до раздяла. Проявете отстъпчивост и стремеж към разбирателство. Ще разполагате с удобен момент за утвърждаване на гледната си точка, просто трябва да изчакате.

 

Козирог

 

От значение е как ще съобщавате неприятните новини на гаджето си. Както знаете, вероятността да стане скандал зависи 5% от смисъла на думите и 95% от начина, по който са изречени. Ако искате да запазите доверието помежду ви, бъдете максимално откровени, но и максимално съпричастни.

 

Водолей

 

Половинката може да ви изненада с твърде нелогични и хаотични постъпки. Не бързайте да се сърдите. Помислете трезво и обективно какви може да са причините. Почти сигурно е, че ще се сетите за какво става дума. Просто той/тя се държи по вашия начин и се опитва да ви покаже как изглеждат нещата от страни.

 

Риби

 

Въздържайте се от постъпки, за които бихте съжалявали. Ако имате дори минимални съмнения, че едно или друго ваше действие, дума, решение биха навредили на отношенията ви, то просто не ги правете. Веднъж помрачени и охладени чувства е почти невъзможно да се възстановят.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 3 дни

hahah. sam 4ovek sum


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия