Седмичен любовен хороскоп 2-8 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-09-02 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 2-8 септември
Снимка: iStock/rilueda

Овен

 

Периодът ще е наситен с много впечатления. Ново запознанство ще предизвика непредвидени промени в личния живот и то дори по отношение на продължителните ви навици.

 

Телец

 

Магнетични сте и ще привличате вниманието по един съвсем естествен начин. Преживяванията и срещите ще са интересни, дори в известен смисъл загадъчни. Новите запознанства, за съжаление, ще са нетрайни и безперспективни.

 

Близнаци

 

Възприятията ви ще са деформирани като образ в криво огледало. Съществува реалната опасност да възприемете най-обикновена любезност като силен интерес към себе си, което определено ще създаде недоразумения. Не мислете, че някой ви сваля само, защото ви е направил мил комплимент.

 

Рак

 

Сравнително спокоен период. Ако сте имали някакви спорове и противоречия с половинката, ще успеете да уеднаквите мненията си. Не прекалявайте с претенциите и още по-малко с капризите.

 

Лъв

 

Емоциите ще са силни, но и противоречиви. Съществува реална опасност да ги „излеете“ в погрешната посока. Преди да покажете симпатия или неприязън към някого, овладейте инерцията.

 

Дева

 

Появата на нов човек в гравитационното ви поле ще е обещаваща. Ако усетите, че привличането ви е взаимно, говорете колкото е възможно по-малко за себе си. Решите ли да „повдигнете завесата“ рязко, е много възможно връзката изобщо да не се осъществи.

 

Везни

 

Случайно запознанство ще ви завари неподготвени. Не само ще ви е трудно да прецените реакциите си, но е възможно и да се върнат спомени от миналото. По-вероятно е да са неприятни и дълбоко в себе си да усетите страх от нова връзка.

 

Скорпион

 

Старото гадже ще ви потърси отново, независимо дали раздялата ви е била скоро или отдавна. Каквито и да са чувствата ви, не бързайте да отговаряте на предизвикателството. Залагайте на логиката, а не на емоциите.

 

Стрелец

 

Разговорите с половинката на моменти може да са мъчителни. Да останете с впечатлението, че говорите на различни езици. Не забравяйте, че за „сочен“ скандал са нужни двама. Преди да направите първата крачка, си помислете нужно ли е да влизате в главната роля.

 

Козирог

 

Излъчването ви е в пряка връзка със самооценката. Помислете за себе си. Ще сте победители, ако повярвате, че сте такива. Колкото по-силно е желанието ви да бъдете обичани, толкова по-бързо ще откриете истинската си любов.

 

Водолей

 

Едно от най-привлекателните, но и най-коварните ви качества е оригиналният начин на мислене. Той ви печели и привърженици, и врагове. Не прекалявайте с ексцентричните прояви, ако не желаете последната ви връзка да завърши така внезапно, както е започнала.

 

Риби

 

Настроението ви ще е доста минорно през повечето дни от седмицата. От вас зависи да го разведрите. Трябва само да си осигурите подходящата компания в точния момент. Е, обстановката може да не е от най-романтичните, но все пак да ви зареди с оптимизъм.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия