Венера във Везни - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2024-08-29 18:00:00
Венера във Везни - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/bernardbodo

На 29-и август Венера влиза в знака на Везни и ще остане там до 23-и септември. Това е много романтичен период, подходящ за любов. Във връзките и отношенията ще цари хармония, красотата ще е навсякъде около нас, ставаме артистични и любовните партньорства процъфтяват. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Woman's World".

 


Овен

 

Обикновено са доста горди и изключително независими, винаги искат да са на върха и първи. Но романтичната Венера поставя на фокус връзките и така Овните стават по-дипломатични, намират компромиса, виждат нещата от гледната точка на партньора и са на едно мнение с него. Разбират се по-добре и с колеги и приятели. Всичко това ги кара да се чувстват страхотно. Ще прекарват много време с близките и това ще им помогне да постигнат напредък със своя цел. Хармонията цари във въздуха и ще се справят с определено несъгласие.

 

Телец

 

Ежедневните навици, рутината, грижата за тялото и ума - всичко това ще им носи повече наслада. Ще станат по-социални и ще вършат тези дейности с любими хора. На фокус е доброто здравословно състояние. Ще завършат определени задачи, ще се отдадат на йога, Пилатес и ще канят приятел или любим човек да ги придружи - така ще се наслаждават още повече на всички тези неща. Внасят креативност в ежедневните задължения, някак нещата около тях стават по-леки, спокойни и така Телците намират баланс.

 

Близнаци

 

Да се подготвят за един от най-игривите, палави, радостни, забавни периоди в годината. На фокус са романтиката и начинът, по който изразяват себе си. Стават още по-спонтанни и артистични. Чувстват се по-силни и могъщи, споделят творческите си идеи, говорят с увереност, прекарват много време с любими хора. Весели са и безгрижни. Стават майстори на флирта и така очароват половинката или потенциалния партньор. Нека кажат на глас желанията си, сега те могат да се сбъднат.

 

Рак

 

Те са домошари по природа. Много ценят времето, прекарано с любими хора. Периодът е хубав за тях. На фокус са именно домът, семейството и сега Раците ще могат да се наслаждават на семейните традиции, да прекарват време с близките, да се занимават с домашни въпроси - грижа за градината, растенията, поставяне на нова украса или мебели вкъщи и т.н. Така ще се чувстват сигурни, в безопасност. В емоционален план нещата също се развиват добре - може да ходят на терапия и така да излекуват стари рани. Или да се отдадат на своята креативност, на готвене с любими хора и т.н.

 

Лъв

 

На фокус при тези зодии е комуникацията. Това прави социалният им живот много активен и Лъвовете са доволни. Сега ще им е по-комфортно да споделят чудесните си идеи, да си разменят бележки и писма с приятелите, да говорят за целите си и плановете. Освен това, ще се впуснат в преследването на нови амбиции и ще грабнат възможностите пред тях - така ще научат нови умения. Може и да се насладят на страхотен романтичен уикенд извън града, който дълго ще помнят. Сега е времето да се запишат на курсове с приятели, да говорят за идеите си, да преследват целите си.

 

Дева

 

Доходите са на фокус сега. Девите ще измислят нови начини да се свързват с висшестоящите, с колегите на по-горни позиции и така да работят върху финансовите си цели. Те мисялт по прагмагичен начин, причудливостта не им е присъща, но сега стават по-креативни. Хрумват им нестандартни идеи, които ги правят настървени и решителни. Ще се радват на интересни разговори с приятели, колеги и близки хора и така дори може да измислят начин как да повишат доходите си.

 

Везни

 

Венера е в техния знак, така че са в свои води. За тях това ще е един от най-щастливите, спокойни и хубави периоди от тази година. Венера ги управлява, така че те се фокусират върху имижда си и стават магнетични. Много са чаровни, омайват и могат лесно да сбъднат желанията си. Откриват, че сега им е супер комфортно да споделят какво чувстват с близките, да изразяват това, което им казва сърцето. Обикновено се страхуват да кажат какво мислят, за да не развалят хармонията и да не се стигне до кавги. Но сега могат да очакват, че всичко ще премине гладко. Това, че говорят открито и показват себе си, само ги прави по-силни.

 

Скорпион

 

Духовността е на фокус при тях сега. Скорпионите ще си почиват повече, ще мечтаят, ще релаксират. Те пазят личното си пространство, потайни са и този транзит засилва тези техни качества и навици. Сега те още повече ще избягват да споделят, няма да допускат много хора до себе си и ще се доверяват само на най-близките. Но така заздравяват връзките, говорят за желанията си с любимия човек и прекарват време със скъпи хора. Сближават се много със специалния човек в живота си. Оценяват това, че могат да му вярват. Отдават се на духовни практики - медитация, дълбоко дишане, дълги душове, разходки сред природата, релакс в звукова вана и т.н. Това подобрява състоянието им и настроението им.

 

Стрелец

 

Предпочитат да са лидери и да водят парада, но сега ще се радват и на екипните усилия. Нека се отдадат на работата в екип и група, за да се насладят максимално на транзита. Сега на фокус са именно социалната им среда, приятелите им, колегите, хората, с които работят и общуват. Да работят като част от колектив, за да постигнат обща цел, сега ще изпълни тяхно желание. Това преживяване ще им отвори очите и ще съберат много нови знания. Ще се чувстват по-свързани и близки с приятелите и колегите. Определена колаборация е много успешна - свързана с дългосрочните им цели.

 

Козирог

 

На индустриална и работна вълна са. Фокусът при тях е върху кариерата и това им допада. Сега още повече ще могат да очароват висшестоящите, ще се свързват по-успешно с колегите и дори може да получат аплодисменти, че са работили толкова здраво толкова дълго. Стават по-креативни и така могат да измислят и развият план, с който ще осъществят професионалните си цели или ще задействат проект, свързан с техните страсти и хобита. Стават и по-социални, обсъждат идеите си с приятели и колеги, и така стават по-ефективни.

 

Водолей

 

Могат да се чувстват неспокойни, нервни и дори да им е леко скучно, защото са много заети, графикът им е пълен. Трябва да отделят време за кратки пътувания, учене на нови неща, разширяване на хоризонтите. На фокус са ученето и приключенията, затова да им отделят място в ежедневието си. Нека вярват повече на инстинктите си, да се впускат в приключенията, що се касае до работа, връзки, собствения им стил, без много да мислят. Да намерят нови врати, които да отворят, нови пътища, по които да поемат - така ще са удовлетворени емоционално и интелектуално.

 

Риби

 

Тези зодии ще станат по-наясно с емоциите, които се крият дълбоко в тях. На фокус е интимността и ще открият, че им е по-комфортно да са сред определени близки хора. Приоритет им е да се свържат още повече с любим човек, с потенциален партньор, с половинката, с роднина или със скъп приятел. Прегръщат своята уязвимост, сега не се страхуват от нея, стават по-чувствени и емоционални, отдават се на важните връзки, споделят много и прекарват много време с най-близките. Вниманието сега е насочено и върху споделените ресурси, което значи, че Рибите може да измислят план с роднина как да получават повече доходи или да започнат общ бизнес.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия