3 зодии, които прекалено бързо се впускат във връзка

Ето кои са те

2024-09-06 18:00:00
3 зодии, които прекалено бързо се впускат във връзка
Снимка: iStock/bernardbodo

Тези зодии просто копнеят за любов. Те не могат дълго да остават сами. Постоянно искат да са във връзка, имат нужда от партньор, искат да се чувстват обичани и навсякъде да са с половинка. Затова - те много прибързват с романтичните отношения, веднага се впускат във връзка и искат бързо да я развият. Някои пък просто са спонтанни, отдават се на тръпката и на момента и така бързо превръщат отношенията във връзка. Вижте кои са те, според "Bustle".

 


Овен

 

При тях прибързването във връзките се случва, тъй като са доста импулсивни зодии. Овните са управлявани от Марс, планетата на действието и активността. Не могат да стоят на едно място, винаги трябва да вършат нещо, да вървят напред. Отдават се на мига, веднага приемат за сериозни отношенията, впускат се в новата връзка, тъй като търсят разнообразие. В началото отношенията винаги са вълнуващи и има тръпка, а тези зодии копнеят за тези неща. Общителни са, приятелски настроени, страстни, така че лесно намират нова изгора и бързо превръщат романтичните отношения във връзка. Почувстват си искрата с непознат в бар или на дадена екскурзия, веднага казват, че са влюбени. Първо действат, после мислят, така понякога си патят. Спонтанни са.

 

Везни

 

Тези зодии са любовчии. Управлявани са от планетата на любовта и красотата, Венера, така че не е изненада. Те са романтици, копнеят за връзка, обичат да са влюбени, държат винаги да имат партньор, вярват в приказната любов. Просто желаят да се чувстват обвързани, някой да е привързан към тях, да са отдадени на някого. Така много често избързват във връзките. Изтеглят си приложения за запознанства или се запознават с някого в заведение и след 2-3 срещи вече са готови да обявят, че са в сериозна връзка, да водят половинката навсякъде. Те са чаровни и бързо омайват другите, намират ухажори. Понякога си насрочват 2-3 срещи за един ден, само и само да си намерят гадже. Добри флиртаджии са, но не могат да намерят правилния човек и развалят отношенията с бързането си. Не опознават човека добре за толкова малко време.

 

Риби

 

Другите големи романтици сред зодиите. Рибите са мили, нежни, сладки, невинни, мечтатели, състрадателни, влюбчиви. За тези зодии любовта е на първо място и винаги мечтаят за намирането на своята сродна душа. Те вярват в приказките, обичат романтичните филви, вярват в голямата любов и щастливия край. Това ги кара непрекъснато да търсят любовта и бързо да искат да създадат връзка, да развият романтичните отношения. Те бързо биват главозамаяни в първите дни на връзката - когато тръпката е голяма, когато има вълнение, всичко е ново, непознато и прекрасно. Само щом усетят искрата, те вече планират бъдеще заедно, мечтаят за перфектната сватба и т.н. Това плаши другите. Освен това, Рибите са идеалисти - затварят си очите за лошите качества и грешките на половинката. Искат да са с нея 24/7, дори когато връзката е нова.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия