Овен

 

Ще ви разкажат чужда любовна история, критична ситуация, която ще се окаже доста аналогична на тази, в която се намирате в момента. Преценете приликите и разликите, след което ще си отговорите на въпроса има ли бъдеще връзката ви или краят необратимо приближава.

 

Телец

 

Интересно и в същото време много забавно събитие ще се окаже „ключа към загадката“ на лично ваш проблем. Ще се сетите за оригинално изпитание, чрез което да проверите силата на чувствата на гаджето си. Резултатите истински ще ви изненадат.

 

Близнаци

 

Принципно сте бъбриви и дар-слово никак не ви липсва. През тази седмица, обаче, е желателно да сте по-сдържани. Вслушвайте се в думите на половинката си. Ще ви подскаже, че усеща проблем във връзката ви, а най-важното – че има идея как да оправите нещата. Не пропускайте момента.

 

Рак

 

Навикът ви да се сърдите за „нещо“, незнайно за какво, при това мълчаливо и очаквайки някой да разгадава мислите ви, доста често е причина за прекратяване на нежните ви отношения. Направете нещо за себе си и този път бъдете искрени. Ще се убедите, че с една, но подходяща дума, проблемите се „изпаряват“ по-лесно, отколкото с укорително мълчание.

 

Лъв

 

Не се сърдете на половинката си, ако прекалено често и дълго общува и си разговаря с приятеля/ката ви. Най-вероятно съмненията, че ви изневерява са безпочвени. По-скоро приятеля/ката ви има затруднения от любовен характер и се съветва с половинката ви как да се справи.

 

Дева

 

Ще разполагате с изключително удобни условия за сдобряване и прекратяване на разправия с гаджето, която самите вие сте започнали по невнимание преди време. Не изчаквайте, а направете първата крачка. Приятно ще ви изненада фактът, че той/тя всъщност не ви се сърди. Просто е изчаквал/а да осъзнаете грешката си.

 

Везни

 

Не очаквайте човекът, който ви е симпатичен да направи първата крачка към вас. А какво, ако той/тя се окаже по-нерешителен/а и от вас? Крайно време е да си дадете реална сметка за желанията си и да предприемете едно от двете – или действате активно, или веднъж за винаги приемате, че тази връзка няма да я бъде.

 

Скорпион

 

Ако отдавна мечтаете да направите „нещо щуро“, то през тази седмица изненадата наистина ще се случи. И по-интересното е, че идеята няма да е ваша, а на гаджето ви. Не се чудете защо и как. Получавате ясен сигнал, че той/тя истински ви обича.

 

Стрелец

 

Получаването на малка парична сума или мил подарък ще е радостното събитие в началото на седмицата. Точен момент, който задължително трябва да споделите и преживеете с любимия човек. Ще ви сближи повече от всичко друго.

 

Козирог

 

Ако ви предстои сложен разговор, засягащ бъдещето на сегашните ви любовни отношения, то той ще се проведе още в първата половина на седмицата. Какъвто и да е резултатът от него, приемете го реалистично. Отговорността за случващото се не е само ваша.

 

Водолей

 

Обстоятелствата ще са леко критични точно за онези от вас, които възприемат връзката си като даденост и като непоклатимо стабилна. През тази седмица бъдете готови за изненади. Любимият/мата може леко да ви „изправи на нокти“ с поведението си. Мислете бързо как да оправите нещата, за да не излязат извън контрол.

 

Риби

 

Старо приятелство изведнъж може да придобие чисто романтичен характер. Не се чудете, не се майте и не се колебайте. Най-вероятно чувствата помежду ви винаги ги е имало, просто е настъпил подходящият момент, в който да ги разкриете.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова