Седмичен любовен хороскоп 22-28 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-07-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22-28 юли
Снимка: iStock/IB_photo

Овен

 

Изразявайте чувствата си такива, каквито са. Този, когото обичате или харесвате трябва да разбере, че е така, но и този, който не ви е симпатичен – също. Отношенията ще се променят и то по начин, който ще ви хареса.

 

Телец

 

Не се опитвайте да правите каквото и да било „на всяка цена“, особено ако е свързано с романтичните ви връзки. И изобщо, внимавайте какво си пожелавате, защото силното ви любовно влечение към конкретна личност може да ви вкара в сериозни неприятности.

 

Близнаци

 

Не подминавайте с безразличие знаците на внимание, които половинката ви отправя. Покажете, че сте забелязали, че сте оценили, че ви е приятно. Окуражете го/я, ако искате да продължи да ви радва и разнообразява.

 

Рак

 

Предстои нова силна вълнуваща връзка за онези от вас, които скоро са претърпели раздяла. Ще се убедите, че „животът продължава“ и нищо нито започва, нито свършва с прекратяването на каквито и да било отношения по принцип. Насладете се на реалността.

 

Лъв

 

След навлизането на Слънцето във вашия знак ще сте и по-магнетични, и по-въодушевени. Не пренебрегвайте желанията на гаджето си, за да не се стигне до размяна на остри реплики. Ако пък все още не сте в постоянна връзка, не залагайте на мимолетни флиртове.

 

Дева

 

Меркурий навлиза във вашия знак и ще сте доста по-сладкодумни, по-убедителни. Ако отдавна замисляте някакво развлечение и ви е страх да споделите идеята с половинката, опасявайки се, че ще ви откаже, то сега е моментът. Пробвайте, няма да съжалявате.

 

Везни

 

Един от основните ви стремежи е да подредите живота си като за изложба. Настроението ви през цялата седмица ще е устойчиво оптимистично. Проведете трудните разговори и намерете компромисни решения на разногласията с гаджето, които ви създават усещане за недовършеност.

 

Скорпион

 

Повече от едно ново запознанство ще се случи в предстоящия период. Прекаленият ентусиазъм ви прави импулсивни, но твърде често и несъобразителни. Преди да изречете каквото и да било, помислете за впечатлението, което ще създадете у присъстващите. Особено ако някой от тях никак не ви е безразличен.

 

Стрелец

 

Изненадващо дори за самите себе си ще узнаете за неприятности, които са се случили преди време с приятел/ката ви. Ще осъзнаете, че точно в този момент поведението ви спрямо него/нея никак не е било приемливо и между вас витае сянка на недоверие. Обърнете гръб на честолюбието и оправете нещата докато е време.

 

Козирог

 

Поведението на любимия човек ще ви накара да забравите всички съмнения, които от известно време изпитвате спрямо него/нея. Ще установите не само колко сте били несправедливи, но също така, че той/тя знае и ви прощава. Разгърнете въображението си и се реванширайте за допуснатата грешка.

 

Водолей

 

Любовният ви живот ще е по-спокоен от всякога. Оставете инициативата в ръцете на половинката си. Дайте му/й възможност да организира както изпълнението на общите ви задачи, така и развлеченията. Ще установите не само до колко на него/нея може да се разчита, но с какво се допълвате.

 

Риби

 

Заемете се с организацията на пътешествие, за което отдавна си мечтаете и, след като вече сте почти готови, изненадайте гаджето с прекрасната новина. Искреното му/й одобрение ще ви зарадва първоначално, а съвместните преживявания по време на пътуването, каквито и да са, ще ви сближат безусловно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия