Седмичен любовен хороскоп 15-21 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-07-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15-21 юли
Снимка: iStock/molchanovdmitry

Овен

 

Кажете на половинката си онова, което отдавна таите в себе си, но се страхувате да изречете гласно. Преодолявайки задръжките ще се почувствате доволни, свободни и сигурни в чувствата си. Често ще се случва той/тя да има нужда от помощта ви. Участвайте активно, ще ви е от полза.

 

Телец

 

Не започвайте изтощителни спорове за дреболии. Помислете за бъдещето на връзката си или по-точно за очакванията си спрямо любимия/мата. Обстановката ще е спокойна и предразполагаща към ангажиращи разговори, които все отлагате.

 

Близнаци

 

Половинката може да ви изненада със спонтанно предложение за кратко пътешествие. Съгласете се веднага без да говорите за причините и опасенията, които евентуално ви тревожат. Помислете дали не бихте могли да се справите със задължителните ангажименти „в движение“. Ще е удобен начин да комбинирате полезното с приятното. Със сигурност няма да съжалявате.

 

Рак

 

Обаждане на старо гадже може да събуди стари спомени, чувства, копнежи. Не търсете миналото, до нищо добро няма да доведе. Независимо дали сте във връзка или не, посветете част от времето на духовни практики. Ще ви помогнат да се освободите от зависимостите и да усъвършенствате отношенията си.

 

Лъв

 

Нужни са ви нови емоции и впечатления. Най-добрият начин да си ги осигурите е чрез пътуване без значение от продължителността и посоката. Ако все още не сте споделили любовта си, може да попаднете на правилния човек, а ако вече сте го/я намерили, пътешествието или по-точно затрудненията, с които може да се наложи да се справяте, ще ви покаже до колко си подхождате.

 

Дева

 

Подсъзнателно може да усещате, че би било добре да се случи някаква промяна в любовните ви отношения. За такава инициатива винаги са нужни двама. Споделете мислите с половинката си. Реакцията му/й ще е най-ясният и сигурен знак за силата на чувствата, които изпитва към вас.

 

Везни

 

Отношенията с половинката на моменти може да ескалират до доста висока степен на напрежение. Нужна ви е смяна на обстановката. Помислете как да го постигнете, макар и само за няколко дни. Ще възстановите обичайното спокойствие и синхрон, на които сте свикнали.

 

Скорпион

 

Любимият човек изведнъж може да започне да ви критикува по-често от обикновено. Не, че сте идеални и не давате повод за недоволство, но ако забележките, с които ви атакува са повече от обичайното, помислете дали не е настъпил моментът, в който трябва да се преборите с вредните навици.

 

Стрелец

 

Не изисквайте от половинката си повече, отколкото изисквате от себе си. Прекалените ви претенции рано или късно ще създадат проблеми. Конфликтни ситуации няма да липсват, а за разрешаването им залагайте повече на разума, отколкото на интуицията си.

 

Козирог

 

Окуражавайте любимия човек, ако се опитва да се заеме за нещо ново. Обещайте му/й помощ преди всичко, за да завърши започнатото. Резултатите ще покажат и на двама ви коя е правилната следваща стъпка. Общата работа ще ви сплоти.

 

Водолей

 

Неизпълнени и прекалено щедри обещания може да усложнят връзката ви в началото на седмицата. Ако той/тя ви потърси отговорност за погрешни и необмислени действия, не се оправдавайте. Комбинативни сте и, с малко повече фантазия, ще се сетите как да се измъкнете от не особено приятната ситуация.

 

Риби

 

Насочете усилията си към интелектуални и спортни занимания. Кратките еднодневни пътувания са за предпочитане пред продължителните. Ще ви осигурят необходимите приятни емоции без да се налага да преодолявате затруднения, които биха създали разногласия с половинката ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия