Седмичен любовен хороскоп 1-7 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-07-01 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 1-7 юли
Снимка: iStock/Ridofranz

Овен

 

Постарайте се да обсъждате всичките си хрумвания с половинката. Разговорите може и да са напрегнати, но от тях ще разберете до колко е перспективна и устойчива връзката ви.

 

Телец

 

Постарайте се да оцените онова, което имате, вместо да се заглеждате по сексапилни голи фигури по плажа. Искрената любов винаги е била за предпочитане пред мимолетните флиртове, а освен това доказана истина е, че „който се опитва да седи на два стола обикновено пада на земята“.

 

Близнаци

 

Най-досадният „убиец“ на романтиката са битовизмите. За съжаление, няма как да ги избегнете, но за да не се стигне до разправии с половинката, бихте могли да му/й оставите инициативата. Така ще си осигурите не само спокойствие, но и благодарност.

 

Рак

 

Новата Луна в края на седмицата може да пристигне и с ново запознанство. Ще е толкова впечатляващо, че направо ще ви зашемети. Позволете си „малка пауза“ във времето, преди да предприемете следващата смела стъпка.

 

Лъв

 

Ще сте много по-красноречиви и словоохотливи след като Меркурий навлезе в знака ви. Използвайте момента и, ако се налага да се извините за „предишни грехове“, направете го своевременно. Може да не се стигне до окончателно прекратяване на споровете с половинката, но все ще е нещо.

 

Дева

 

Предстоят промени. Ще са по-сериозни при двойките, които отдавна са във връзка. Решението да продължите съвместния живот под един покрив или да тръгнете всеки в своята посока ще дойде бързо и недвусмислено. И в двата случая ще сте доволни от продължението.

 

Везни

 

Действията на половинката ви може да предизвикат разочарование. Не бързайте да „горите мостове“. Оставете си малко „време за размисъл“ и изчакайте той/тя сам/а да обясни постъпките си. Може да се окажат основателни.

 

Скорпион

 

Високите температури може да повишат и градуса на любовните трепети. Разгърнете фантазията си и изненадайте половинката с нещо необичайно. Връзката ви ще премине на съвсем различно ниво.

 

Стрелец

 

Външна, при това съвсем преднамерена, намеса ще подложи връзката ви на изпитание. Покажете на любимия човек, че в името на любовта сте готови на компромиси. Реакцията му/й ще ви убеди, че си е заслужавало усилията.

 

Козирог

 

Разговорите с половинката на моменти ще са тягостни и ще предизвикат недоволство. Помислете каква е причината, какво се случва и защо. Реагирайте така, че всяко решение да е съвместно, да обединява мненията ви.

 

Водолей

 

Разногласията с любимия човек ще са предимно по въпросите за семейните ценности. За да осъзнаете ясно разликите между вашите и неговите/нейните възгледи трябва да сте искрени и добронамерени. Темата е ключова и основен показател за реалността на общото ви бъдеще.

 

Риби

 

Животът при съществуващите двойки ще е спокоен и безпроблемен. Дори да е имало някакви противоречия, ще се справят с тях. Изненади, и то окуражаващи, предстоят за онези, които скоро са преживели раздяла. Ще се убедите, че ситуацията съвсем не е толкова лоша, колкото ви е изглеждала.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия