Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-06-24 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 юни
Снимка: iStock/vadimguzhva

Овен

 

Лятото неусетно ще ви изпълни със силен стремеж към любовни преживявания. Съдбата пък ще ви предостави възможности за такива. Единственото, което е желателно да избягвате, са случайните сексуални контакти.

 

Телец

 

Откажете се от прословутия си инат при обсъждане на съществени въпроси с любимия човек. Увереността в собствената ви непогрешимост ще навреди сериозно на любовната връзка.

 

Близнаци

 

Ще разберете, че любимият човек има сериозни неприятности. Информацията ще получите не от него/нея, а от общи познати. Не се дистанцирайте и не се оскърбявайте, че той/тя не ви е споделил/а. Не си казвайте: да се оправя сам/а. Напротив, използвайте момента за преодоляване на различията и стабилизиране на връзката си.

 

Рак

 

Предстоят изненади, засягащи романтичната сфера. Ще се появят хора от миналото и ще въвлекат нови хора в живота ви. Първоначално може да ви се сторят ненадеждни, но любовните трепети ще ви изпълнят почти изцяло в следващите няколко дни.

 

Лъв

 

Среща с нов човек ще предизвика буря от страстни чувства. Животът ви бързо може да се преобърне, а дали това ще се случи, зависи от скоростта на реакциите ви и умението да проявите съпричастност.

 

Дева

 

Обстоятелствата ще ви принудят да разредите срещите с половинката си. Междувременно ще се запознаете с личност, която ще ви впечатли. Преди да направите каквото и да било, предвещаващо промяна във връзката ви, преценете всички „за“ и „против“.

 

Везни

 

Ако се налага да предприемате сериозни промени в любовната сфера, то направете го в началото на седмицата. След като Лилит навлезе във вашия знак, на преден план ще се появи необходимостта от справяне със стари задължения.

 

Скорпион

 

Настроението ви ще е леко подтиснато без видима причина. Наблюдавайте поведението на хората около себе си. Някой ще ви даде ясни сигнали, че изпитва към вас нежни чувства. Мисълта, че сте обект на интерес, ще ви окуражи.

 

Стрелец

 

Случайна среща ще обърне настроението ви „с хастара на вън“. Ще забележите, че непрекъснато сте в центъра на събитията без да сте полагали никакви усилия. Не се съблазнявайте от идеята да създавате и поддържате няколко любовни връзки едновременно.

 

Козирог

 

Ще установите от първо лице какво означава изразът: „шеги на съдбата“. В момента, в който любовните преживявания ви изпълнят с тъга и неудовлетворение, ще попаднете във вихъра на нова романтична връзка. Случващото се ще ви убеди, че животът съвсем не е чак толкова лош.

 

Водолей

 

Ще сте доста по-емоционални от обикновено, но и по-общителни, по-бъбриви, по-откровени. Ситуацията е леко обезпокоителна. Споделяйки подробности от личния си живот може да спечелите симпатии, но може и да ви въвлекат в примката на неприятна интрига.

 

Риби

 

Ако отношенията ви са в криза, не се опитвайте да ги решавате под напора на емоциите. Изчакайте момента, в който ще сте достатъчно спокойни, за да сте искрени и тогава провеждайте сложните разговори. Само така ще избегнете действия, за които бихте съжалявали.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия