Венера в Рак - какво чака зодиите?

Време е за любов и романтика!

2024-06-18 18:00:00
Венера в Рак - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/nd3000

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на чувствителния, емоционален и влюбчив Рак. Това се случи на 17-и юни и Венера остава в Рак до 11-и юли. Това значи, че се потапяме в чувствата си, отдаваме се на романтика, готови сме за шеметен летен романс, ставаме по-нежни, чувствителни, любвеобилни. Всички ще са по-емоционални, лесно ще се разплакват, ще говорят за чувствата си и ще се отдадат на романтичната си страна. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Style Caster".

 

Овен

 

Обикновено са по-сприхави, готови за спор и инати. Но сегана фокус са дома и семейството, транзитът подобрява настроението на Овните и ги прави по-позитивни. Те ще искат да показват любовта си към семейството си, да направят дома уютен, да купят нови неща за него. Може да променят интериора, да сложат украса и т.н. Ще се сближат с партньора, ако живеят заедно, ще прекарват повече ценно време с него. Необвързаните няма да ходят по срещи и да флиртуват често, фокусират се повече над жилището, семейството, роднини, деца.

 

Телец

 

На фокус при тях е комуникацията. Чувстват се в свои води, стават по-чувствени през периода. Сега Телците стават много сладкодумни, чудесно си служат с думите. Никой не може да им устои, най-вече заради думите, които изричат сега, толкова са мили и сладки. Нека си позволят да покажат чувствата си чрез думите по какъвто и да е начин - чрез говорене, писане на съобщения, надписване на картички, текстове, стихове и т.н. Да показват и какво чувстват чрез мимики, езика на тялото, даване на подаръци и т.н. Който трябва ще схване посланието и всичко ще е магнетично.

 

Близнаци

 

Периодът ще ги накара да харчат повече пари, най-вече, за да изразят любовта си - с мили жестове, подаръци, изненади. Може и да поглезят себе си с вкусни вечери, гримове, масажи и т.н. Обикновено всеки е окуражен да спестява. Но сега Венера окуражава зодиите да споделят, да показват любовта си, да харчат, да живеят всеки ден, сякаш е последен и да не мислят толкова за бъдещето. Нека Близнаците покажат на някого, че наистина ги е грижа за него, като го затрупат с подаръци, преди да е прекалено късно.

 

Рак

 

Венера е в техния знак и на фокус е идентичността им. Раците стават по-уверени в себе си и ще имат нов подход. Сега няма да са срамежливи, свенливи, несигурни в себе си и тихи. Венера им помага да видят колко красиви са по природа и изведнъж те най-накрая ще повярват в това. Нека си позволят да повярват в себе си и да станат уверени, така повече ще им върви по време на любовните срещи и във връзките. Да отделят време за себе си.

 

Лъв

 

В периода Лъвовете ще искат да бъдат като вълци единаци. Това значи, че по-скоро ще се грижат за вече съществуващите връзки. Няма да са прекалено социални, няма да искат да излизат много, да общуват, да се запознават с нови хора и да създават нови отношения. Ако са обвързани, ще прекарват много време само с половинката. Може да отидат на почивка заедно. Необвързаните ще прекарват доста време сами или само с близки роднини. Нека сега се погрижат за себе си и да се научат как да обичат себе си.

 

Дева

 

При тях на фокус са връзките с другите, колаборациите, груповите проекти и цели, работата с околните. Сега Девите ще показват и повече чувствата си - ще искат да са повече с близките, ще прегръщат приятели и любими хора постоянно, ще се грижат за близките си и ще са като едни грижовни майки. Нека покажат обичта си и да обяснят колко държат на определена група хора. Може да се заемат с групово хоби с хора, с които имат много общо, да отидат на кратка екскурзия с приятели или да направят чудно домашно парти.

 

Везни

 

При тези зодии на фокус ще бъде кариерата. Но това е добра новина - при тях сега идват много пари. Те доста се стараеха в работата в последните месеци, бяха работливи и грижовни, сега това им се отплаща. Ще бъдат възнаградени, ще получат похвали и признания за своите усилия. Може да се радват на повишение или увеличение на заплатата, може да получат бонус. Ще прекарат повече време със семейството.

 

Скорпион

 

Скорпионите се фокусират върху изследователства дейност и пътувания. Венера ги окуражава да действат смело и да закупят онзи самолетен билет, за който отдавна мислят. И тъй като Ракът е знакът на семейството, може Скорпионите да отидат на спонтанна екскурзия с роднини. Сега е перфектното време да бъдат в свои води - да отидат на почивка край езеро, океан, плаж, река. Нека направят плановете, ще си струва.

 

Стрелец

 

На фокус са трансформациите, промените, дори парите на другите. Това значи, че Стрелците влизат в период, в който напрегнато и усилено ще анализират нещата около себе си, какво се случва в живота им и т.н. Ще мислят за любовния живот и начинът, по който харчат пари. Ще се чудят дали не са се абонирали за прекалено много неща, дали не глезят себе си прекалено често. Сега ще осъзнаят какво всъщност не им трябва. Ще получат прозрения и относно любовта. Ще видят кой наистина се интересува от тях и на кой просто му е забавно да е в компанията им.

 

Козирог

 

Късметлии са. Любовта е на хоризонта! Сега на фокус са любовта, романтиката, бракът. Козирозите ще мислят само за връзките и любовните отношения. Сега няма да са толкова сериозни, хладни и необщителни, ще се потопят в романтиката, ще показват любовта си. Стават грижовни и мили. Необвързаните ще имат повече ухажори, заради тази промяна. И ще са готови да ходят по срещи. Обвързаните са окуражени да направят следващата стъпка в отношенията с партньора.

 

Водолей

 

Венера прави всичко по-красиво - дори ежедневните неща, като пазаруването. Сега на фокус при Водолеите са рутината, задълженията, отговорностите, но това няма да им тежи, дори напротив - всичко става по-лесно и не им се струва като досадна задача. Ще се наслаждават много на обикновените неща - сутрешното кафе, отиването на пазар, гледането на филм вечер. А и може да срещнат специален човек тъкмо докато правят някое от тези неща. Нека отварят очите си на четири. Никога не знаят къде може да се крие любовта.

 

Риби

 

Рибите са фокусирани върху изразяването на себе си и сексуалните приключения. Сега стават по-страстни, искат да имат вълнуващ интимен живот и ще се развихрят. Тези зодии по-често ще се забавляват с приятели през периода. Ще са по-безгрижни, ще се отдадат на веселието, ще изразяват себе си чрез облеклото си и ще се занимават с хобитата си. Нека си позволят да са щастливи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия