Седмичен любовен хороскоп 17-23 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-06-17 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 17-23 юни
Снимка: iStock/Phoenixns

Овен

 

Поведението на любимия човек може да ви наведе на мисълта, че се опитва да ограничава свободата и да навлиза в личното ви пространство. Организирайте срещите си така, че да се намирате предимно на вън, на открито. Широтата на пространството около вас ще ви помогне да се освободите от натрапчивата идея.

 

Телец

 

Трудно понасяте самотата, особено ако наскоро сте преживели раздяла. Предстои съдбоносна среща и, независимо как ви изглежда на „първо четене“, новото ви запознанство съвсем скоро може да се превърне в устойчив източник на щастие.

 

Близнаци

 

Любовният ви живот ще е почти монотонен. Не се оставяйте на инерцията и не позволявайте на скуката да навреди на връзката ви. Доверете се на фантазията си, винаги ви е помагала да се измъкнете от сложни ситуации.

 

Рак

 

Няма по-подходящ момент за изглаждане на любовните недоразумения от предстоящата седмица. След като Венера и Меркурий навлязат във вашия знак ще сте достатъчно смели, решителни, а и откровени за да признаете грешките си, да се извините (ако трябва), но и за да споделите очакванията си за бъдещето на връзката ви.

 

Лъв

 

Бъдете готови за изненади. Съдбата ще ви срещне с личността на мечтите ви. Продължението зависи изцяло от вас. Бъдете естествени и не прекалявайте с инициативата, за да не го/я отблъснете.

 

Дева

 

След доста напрегнат разговор с половинката си ще разберете, че и двамата имате нужда от промяна. Споделете своята концепция, но му/й оставете инициативата за окончателни действия. Ще останете изненадани от факта, че идеята, която предлага, напълно ви устройва.

 

Везни

 

Случайно, но пък за сметка на това без никакво съмнение, ще установите, че любимият човек поддържа успоредна връзка. Не драматизирайте. Преценете спокойно действията си и се радвайте, че вашите (явно не особено перспективни) отношения, не са стигнали прекалено далече. Бъдете сигурни, че следващата любов вече се движи към вас.

 

Скорпион

 

Няма да сгрешите, ако разпределите равномерно или поне справедливо времето между задълженията и предпочитанията си. Може да не сте непрекъснато с приятел/ката си, но ще си осигурите вълнуващи мигове и незабравими преживявания, ако го/я изненадате, организирайки развлечение, за което той/тя отдавна си мечтае.

 

Стрелец

 

Странна ситуация ще ви хвърли в дълбок размисъл. Изведнъж може да установите, че човек, с когото „движите“ от известно време, подхожда много повече на близък приятел(ка) от обичайното ви обкръжение, отколкото на самите вас. Разчупването на този триъгълник, който все още не е любовен, няма да е лесно, но успеете ли да се справите, всички ще са доволни.

 

Козирог

 

Скорошно, уж неформално, запознанство изведнъж ще се изпълни с бурни емоции. Любовните трепети ще замъглят границите на логичните ви мисли. Намирането на баланс между материалното и духовното ще се окаже една от най-трудните ви задачи, но до деня на Пълнолунието ще сте стигнали до правилния вариант.

 

Водолей

 

Винаги сте предпочитали импровизацията пред конкретиката. Не пренебрегвайте предпочитанията на половинката си, обаче, ако не искате той/тя „импровизирано“ да ви обърне гръб и за броени секунди да загубите онова, което сте постигнали с толкова много усилия.

 

Риби

 

Някой ще ви се притече на помощ в труден и съвсем случаен момент, но почти мигновено ще усетите, че между вас „прехвърчат искри“. Приливът на силни чувства може да ви уплаши, но не за дълго. Докато се питате, съмнявате и размишлявате, новият/а познат/а ще успее да ви завихри в орбитата си. Рано е да се каже колко дълго ще сте заедно, но преживяванията със сигурност ще бурни и ще ви накарат да направите първата крачка към промяна, за която отдавна мечтаете.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия