3 зодии, които нямат късмет в любовната сфера

Вижте кои са те

2024-06-13 18:00:00
3 зодии, които нямат късмет в любовната сфера
Снимка: iStock/Wavebreakmedia

На всеки се е случвало да има неуспешна връзка, лоша раздяла, несподолена любов, да бъде измамен, предаден или залъган. Но за някои зодии сякаш това е традиция. Те просто нямат никакъв късмет в любовта и рядко може да се похвалят с нещо хубаво в любовния живот. Ето кои са те, според "Times Of India".

 


Водолей

 

Водолеите са много независими зодии. Те слушат само себе си, съобразяват се само със себе си и своите желания, ценят най-много своята свобода и независимост. Това им пречи да изградят силна, стабилна и успешна връзка. Ексцентрични са, интелигентни, с нестандартни идеи, които завладява другите и те лесно си падат по тях. Но само толкова - не излиза нищо кой знае какво от отношенията, тъй като тези зодии често са хладни, отдалечени, мислят върху идеите си, занимават се с каузи, не се отдават на чувства и емоции.

 

Риби

 

Много чувствителни зодии. Те са емоционални, състрадателни, обичат силно и не са егоисти. От малки копнеят за голямата любов, фантазират си, живеят в един свят на мечтите. Идеалисти са, добри души, но понякога губят връзка с реалността. Представят си приказния партньор, приказната любов, които рядко съществуват. Нищо не е така перфектно, както във въображението им. Очакванията им са много високи, а не получават каквото трябва в замяна. Освен това, често жертват себе си заради другия и това им пречи да имат здравословни граници във връзките. 

 

Близнаци

 

Тези зодии са познати с това, че имат 2 лица, сякаш в тях живеят 2 напълно различни личности. Трудно им е да бъдат постоянни, твърди в решенията си - тоест и да създадат сериозна, стабилна, дълга връзка. Понякога много харесват някого, но после се отдават на свои желания и импулси, без да мислят, и така объркват нещата. Те са безгрижни, свободолюбиви, обичат приключенията и забавленията, което им пречи да се отдадат на един човек и на една връзка. Рядко се задомяват и нямат късмет в сериозните отношения. Големи флиртаджии са и търсят разнообразие, което води до ревност и много конфликти във връзките.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия