Седмичен любовен хороскоп 10-16 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-06-10 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 10-16 юни
Снимка: iStock/Wavebreakmedia

Овен

 

Очаквайте неочакваното. Предстои промяна в отношенията ви. Човек от миналото ще се появи отново с предложение за възстановяване на старата връзка. Ще предизвика известно объркване и несигурност, но пък ще е възможност за ново начало.

 

Телец

 

Увлечени в динамиката на събитията ще попаднете на човек, за когото отдавна си мечтаете. Срещата ще ви изпълни с нежност и ентусиазъм, но ще си направите услуга, ако не бързате да разкривате чувствата си.

 

Близнаци

 

Емоциите ще са бурни, нови, а често и необясними. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Изразявайте мислите си искрено, но с идеята да не засегнете ничие самочувствие.

 

Рак

 

Ще осъществите един от замислите си, свързан с любовните отношения. Успехът ще ви изпълни с радост и добро самочувствие. Не прекалявайте с претенциите.

 

Лъв

 

По време на случайна среща с приятели ще се запознаете с нов човек. Искрено ще ви развълнува. Проявете инициатива и не забравяйте, че в живота, всъщност, нищо не е случайно.

 

Дева

 

Някой ще наруши емоционалното ви равновесие, ще разбърка мислите и ще взриви чувствата. Новите емоции ще ви стимулират да предприемете промени, от които към момента сте се смущавали. Няма да е лесно, но пък ще е интересно.

 

Везни

 

Чувствата ви ще се люшкат от едната крайност в другата наистина като везни. Разбирателството с любимия човек ще е в криза. Не би било зле да си спомните, че любовта не е само страст, а и търпение.

 

Скорпион

 

Не е изключено да изпитате сериозно отегчение от поддържаната към момента връзка. Желанието ви за промяна ще се усеща буквално във въздуха. Интересното е, че най-вероятно и половинката ви ще иска същото. Запазете спокойствие, до края на седмицата ще знаете дали раздялата вече се е случила или любовта помежду ви е още жива.

 

Стрелец

 

Предстоят незабравими моменти с половинката ви. Връзката ще премине на друго ниво, предстои нов етап в отношенията. Използвайте всяка възможност да сте заедно, дори ако заради това се налага да промените плановете си.

 

Козирог

 

Ще ви изпълни романтично настроение, което ще стимулира желанието ви за общуване. Обстоятелствата ще благоприятстват създаването на нови контакти. Не бързайте със заключенията и обещанията, независимо че ще намерите доста общи теми с новите си приятели/ки.

 

Водолей

 

Магнетични сте и почти непрекъснато ще сте обект на интерес, комплименти, предложения за срещи. Не се отказвайте от възможността за необичайни преживявания, но без да стигате до прояви на безпринципност.

 

Риби

 

Постъпка на любимия човек ще го/я разкрие пред вас от съвсем различен ъгъл. Едновременно ще ви удиви, но и зарадва. Ще си дадете сметка колко са дълбоки взаимните ви чувства и колко много му/й вярвате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия