Седмичен любовен хороскоп 3-9 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-06-03 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 3-9 юни
Снимка: iStock/LuckyBusiness

Овен

 

Романтичният вятър ще задуха толкова силно, че ще отвее мислите ви далеч от реалността. Повишената чувствителност може да ви подтикне към неразумни постъпки. Постарайте се да останете „стъпили на земята“, за да избегнете евентуални недоразумения и конфликти.

 

Телец

 

Предстои среща, която ще преобърне представите ви за истинска любов. Реагирайте искрено. Показвайки чувствата си веднага ще разберете на какво можете да разчитате. Може да не получите взаимност, но няма и да се разочаровате.

 

Близнаци

 

Емоциите ще са бурни, разнообразни и твърде често неясни. След навлизането на Меркурий във вашия знак ще сте по-сладкодумни, по-убедителни, но и по-бъбриви. Не прекалявайте с обясненията и въпросите, за да не отегчите половинката си.

 

Рак

 

Предстои период, наситен с много емоции и нови впечатления, среща с човек, който ще предизвика буря от противоречиви чувства. Преди да се хвърлите страстно в обятията му/й и да направите решителна крачка към сближаване, опитайте да го/я опознаете по-добре.

 

Лъв

 

Връзката на съществуващите двойки ще е почти тъждествена на идилия. Що се отнася до току-що започващите, за предпочитане е да овладеят страстите и да намалят темпото. Прибързаните решения ще се окажат вредни.

 

Дева

 

Главозамайващи страсти ще ви изпълнят изцяло. Преживейте ги пълноценно, но запазвайки максимален контрол над ситуацията.

 

Везни

 

Нова изненадваща, вълнуваща романтична история е на път да ви понесе във вихъра си. Потопете се в емоциите си, но с умерен ентусиазъм. В началото на връзката няма как да сте сигурни до колко е подходяща за вас.

 

Скорпион

 

Поведението на половинката в присъствие на обща компания може да ви разтревожи. Да забележите, че между него/нея и някой от другите участници прехвърчат огнени погледи. Овладейте пристъпите на ревност и се опитайте да разберете какво действително се случва. Най-вероятно няма никакво намерение да ви изневери, а само да ви подразни.

 

Стрелец

 

Магнетични сте, ще привличате вниманието към себе си и ще се запознаете с доста нови хора. Ще спечелите симпатиите на всички, но на поне един/на от тях и по-дълбоки чувства. Ако нямате намерение да се разделите със свободата си, не му/й давайте напразни надежди, отговаряйки на свалката.

 

Козирог

 

Присъствието ви на съвсем обичайно, неформално публично събитие ще се окаже ключово за съществуващата ви връзка или за предстояща такава. Ако вече споделяте чувствата си, реагирайте така, че да не загубите с един замах постигнатото за години. Ако все още не сте попаднали на подходящата половинка, то не се доверявайте на първоначалния си импулс.

 

Водолей

 

Отношенията с любимия човек ще са спокойни и хармонични. Ще можете да се освободите от условностите и да се потопите в чувствата си. Не бързайте да обсъждате общото си бъдеще.

 

Риби

 

Ще преминете през поредица изпитания на чувствата си, ако връзката ви е от скоро. В подобна ситуация ще са и влюбените двойки с продължителен стаж, но техните проблеми ще са повече материални, отколкото емоционални.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия