Любовен хороскоп за лято 2024

Вижте какво ви очаква

2024-06-07 18:00:00
Любовен хороскоп за лято 2024
Снимка: iStock/Mikhail Sotnikov

Лятото е на прага ни и всички се вълнуваме за предстоящите морски ваканции, дълги дни и нощи с компанията в парка, екскурзиите, новите спомени, които ще създадем, фестивалите, които ще посетим. През лятото вълнението е навсякъде във въздуха, тръпката ни завладява и любовният живот е горещ. Ето какво да очаква всяка зодия в любовта през летния сезон, според "Parade".

 


Овен

 

Любовта към себе си - на това ще трябва Овните да обърнат внимание. Лятото ги окуражава да поставят себе си в центъра на своята вселена. Необвързаните Овни ще трябва да започнат да се грижат за връзката със себе си и да прекарат известно време като определят наново по какъв път трябва да вървят. Обвързаните да се уверят, че с партньора си позволяват да имат и отделни животи, мнения, хобита, а не са изцяло повлияни от връзката. Всеки трябва да запази своя характер.

 

Телец

 

Август ще е романтичен месец за тях. Като цяло, през лятото ще усещат една свежест в любовния си живот. Вместо да се впускат във флиртовете и да се отдават изцяло на привличането, Телците ще вземат добре премерени решения, ще са внимателни и последователни. Така може да намерят интелигентна, остроумна тръпка. Ще се сближат с човек, с когото могат да учат нови неща заедно, с когото имат подобни виждания и планове. Но това не значи, че не трябва да обръщат внимание и на страстта във връзката. Важно е да запомнят, че необвързаните не трябва да се правят на недостъпни и безразлични към човека, с когото всъщност жадуват да са.

 

Близнаци

 

Приятел ще стане тяхната любов или обвързаните ще осъзнаят, че партньорът им всъщност е и най-близкият им приятел. Популярността и късметът следват Близнаците през лятото, а и след това. Ще са много социални, ще излизат, ще се запознават с нови хора. Вероятно е да открият новата си тръпка чрез общи приятели, клуб, курс, в квартала, чрез определена група от хора и т.н. Нека не са срамежливи и да общуват с много хора често. Тези зодии са свободолюбиви, остроумни, някак омайват другите. Магнетизмът им ще привлече правилния човек към тях.

 

Рак

 

За Раците ще имат доста романтични моменти в края на юни и в края на юли. Чакат ги много емоции, споделеност, вълнения. Интимността е на фокус и ще ѝ се радват през лятото. Стабилността, практичността и сигурността - това стават най-важните теми за тях и ще дават и търсят точно това. Обвързаните няма да са прекалено романтични и да правят сладникави неща, по-скоро ще показват любовта си чрез практични жестове, помощ, ценно време, споделено с партньора. Няма да има прекалено много адреналин и страст, но Раците ще осъзнаят кои са и от какво се нуждаят във връзките.

 

Лъв

 

Горещо лято чака Лъвовете - пълно с показване на любовта и привързаността между тях и половинката/тръпката. Страст и вълнения - това описва летните месеци за тези зодии. Най-хубавият им период ще е между 11-и юли и 4-и август, когато Венера е в техния знак. Любовният им живот е активен, в подем, огнен, желанията им се осъществяват. Партньорите си доказват, че са отдадени един на друг. Чувствеността, страстта, сексуалните желания взимат връх. На Лъвовете ще им е по-лесно да казват и показват какво точно мислят, чувстват и искат. Необвързаните също ги чакат горещи емоции - ще преживеят луда любов. Хубавото е, че всеки ще казва ясно какви намерения има. Ентусиазмът е много висок и за Лъвовете ще останат незабравими романтични спомени от това лято.

 

Дева

 

Интелектуалните връзки ще са много важни за Девите. През това лято те ще създават и развиват връзки, базирани на общи принципи, възгледи, мнения, идеи. Сезонът може да се опише като лято на интелигентната любов. Колкото повече опознават някого като човек, като слушат идеите му и мненията му по разни въпроси, толкова повече Девите ще се влюбват в него. Но нека не оставят само интелектът да ги води, емоциите също са важни. Например, страстта и желанията не могат да бъдат обяснени само с думи. Нека оставят любовта и милувките да говорят. Да се отпуснат, да не са чак такива перфекционисти и да не опитват да контролират всичко. Може да срещнат любовта на място, на което се учи, на някакъв курс, на пътуване, на интересно събитие.

 

Везни

 

Съдбовни срещи и връзки за Везните! През лятото Вселената прави така, че всичко да е в тяхна полза. Тези водии ще водят значими и важни разговори. Няма да се свързват с никого по повърхностен начин, ще се стремят към нещо дълбоко и смислено, към истинска интимност. Вече няма да привличат към себе си партньори, които сякаш ги задушават и не ги оставят да изразят себе си. А такива, които ги карат да се чувстват освободени, силни, които им позволяват да са експресивни. Съдбата им изпраща специален човек в точното време. Научават уроци, които променят живота им. И романтиката също ще промени живота им през това лято.

 

Скорпион

 

Планетата на мъдростта Сатурн става ретроградна това лято - на 29-и юни. Това много повлиява на любовния живот на Скорпионите. Те ще получат възможността да анализират и приемат някои нещастни случаи от миналото. Така на хоризонта може да се появи стар партньор/стара тръпка. Други Скорпиони пък може да се почувстват привлечени от човек, който е много различен от техния тип. И той също много да ги хареса. Сатурн ги кара да погледнат на любовта от различен ъгъл, да вземат нови и мъдри решения. Да скъсат с навиците, които вече са отживелица и да не повтарят старите грешки.

 

Стрелец

 

Ще се отдадат на изследване и приключения с любим човек. Юпитер в Близнаци носи на връзките им късмет, разширяване на хоризонтите, философски поглед, растеж. Ще планират вълнуващо пътуване. Може да изследват нови и непознати места в страна с половинката си или да заминат на далечно, екзотично пътешествие. При всички случаи - лятото ще е много вълнуващо! Ще усетят тръпката, ще се радват на романтика, ще се отдадат на приключения, на интригуващи, дълбоки разговори и интелектуални занимания. Сега не е време да са тихи и плахи. Нека изкрещят от покрива колко са влюбени в любимия човек, да опитват нови неща, да ходят на непознати места, да правят романтични и вълнуващи срещи, да показват любовта си. 

 

Козирог

 

През сезона ще има две пълнолуния в техния знак - на 22-и юни и 21-и юли. Тези събития ще ги подтикнат да намерят баланса в живота си - да поставят на едно ниво личните си необходимости и нуждите на другите. Ще осъзнаят някои важни неща, що се касае до емоциите и любовния им живот. И най-накрая Козирозите ще могат да намерят баланса между това да вървят по своя път и да следват целите си, но и да бъдат добър, отдаден партньор. Това лято ги подготвя за сериозна, зряла връзка. Човек, който притежава класа, който е почтен и интелигентен ще направи лятото им страхотно.

 

Водолей

 

Любовта ще ги излекува. Юпитер в Близнаци носи късмет за тях в любовната сфера. Водоелите ще получат много внимание, обич, ще усетят, че някой наистина е привързан към тях. Нека знаят, че това, което търсят, търси тях. Връзките се развиват, отношенията напредват, тръпката отвръща на чувствата им, симпатиите са взаимни. Ще има много силно привличане. Тези зодии ще усетят една лекота, едно спокойствие, както и магията във въздуха. Те стават по-игриви, палави, креативни, забавни, отдават се на веселие и приключения. Детското в тях се пробужда, благодарение на специален човек. 

 

Риби

 

Сатурн започва ретроградното си движение в техния знак на 29-и юни. Това, разбира се, силно им влияе. През това лято Рибите ще осъзнаят какво искат от любовния си живот и какви са целите им. И ще работят за тях. Те не искат мимолетна връзка, кратък флирт. Не летят в облаците, връщат се на земята и разбират от какво наистина се нуждаят в романтичната сфера. Стават по-сериозни и търсят стабилна връзка. Ще си припомнят миналото и ще анализират някои неща от тогава, за да могат да скъсат с лошите и старомодни навици, да премахнат погрешните представи, които са имали за връзките. Тези зодии ще държат на думата си, ще спазват обещанията си, ще са почтени и така ще заздравят отношенията.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия