Седмичен любовен хороскоп 27 май - 2 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-05-27 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 май - 2 юни
Снимка: iStock/ihorga

Овен

 

Изслушвайте внимателно предложенията на половинката си. Покажете, че му/й вярвате, че сте готови да участвате в изпълнението им. Може нищо да не се получи, да се окаже поредното „губене на време“, но пък ще сте съчетали полезното с приятното – били сте заедно и сте натрупали опит.

 

Телец

 

Благодарение на активната намеса на приятел ще успеете да изгладите недоразумение с любимия човек. След като ситуацията се успокои и установите „кой крив – кой прав“, намерете начин да се отблагодарите на приятеля си, че ви е извадил от критична ситуация.

 

Близнаци

 

Подхождайте предпазливо към новите запознанства. Ако очаквате романтични преживявания е много вероятно да се разочаровате и да изпитате недоволство от собствените си решения.

 

Рак

 

Някой деликатно ще ви покаже симпатиите си и силно желание за връзка. Усетите ли взаимност, не се колебайте. Отношенията ви може и да не са продължителни, но ще са вълнуващи.

 

Лъв

 

Колкото повече време посветите на любимия човек, толкова повече радостни моменти ще преживеете заедно. Малко е нужно, за да му/й покажете искрената си привързаност, а получената за това „награда“ със сигурност ще ви зарадва.

 

Дева

 

Поведението на гаджето ви може да предизвика недоумение, а и недоволство. Ако той/тя непрекъснато нервничи и се противопоставя на всяка ваша дума, не бързайте да го/я атакувате. Колкото по-спокойно реагирате, толкова по-лесно ще го/я убедите, че целта ви не е да се карате, а да запазите доверието помежду си.

 

Везни

 

Въздържайте се от разговори, разкриващи подробности за личните ви отношения. Някой грубо и съвсем целенасочено ще се намеси във връзката ви, при това с ясното намерение да ви навреди.

 

Скорпион

 

Ако поведението на любимия/мата напоследък е доста хладно и изпълнено с безразличие, не търсете причините само у него/нея. Припомнете си последните или по-точно поредните разправии и помислете дали не трябва да изречете онази много трудна думичка: „извинявай“.

 

Стрелец

 

Необходимостта да се справите с някаква много бърза и сложна задача ще ви разтревожи. Споделете незабавно с половинката си и приемете предложената помощ. Нищо няма да ви сближи така бързо и трайно, както общата работа.

 

Козирог

 

Успехите ще ви преследват почти буквално на всяка крачка и във всяка дейност. Няма да липсват и такива в романтичната сфера. Може да не са продължителни, но пък ще си изградите съвсем ясна представа за очакванията от връзката си.

 

Водолей

 

Преследвайки целите си мислете не само за своите емоции, но и за тези на гаджето. Преодолявайки егоцентризма и преборвайки се с качества като гордост, чувство за собственост и стремеж към надмощие ще получите ценна награда – взаимност, привързаност, жестове на силна любов.

 

Риби

 

Действията на приятел/ката ви на моменти може да моменти може да заприличат на Шекспирова комедия. Не бързайте със заключенията и най-вече с обвиненията. Правейки умишлени грешки, всъщност ви подлага на поредното изпитание.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия