Седмичен любовен хороскоп 13-19 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-05-13 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 13-19 май
Снимка: iStock/Maksym Belchenko

Овен

 

Не лишавайте половинката си от внимание, независимо от прекалената заетост, която изведнъж може да ви застигне. Усетите ли, че той/тя започва да се сърди, излезте от неудобната ситуация с дребен, но мил жест. Ще свърши работа.

 

Телец

 

Съединението между Венера и Уран ще стимулира вдъхновението ви. Изненадайте приятел/ката си с някое оригинално хрумване. Не само ще освежите любовния си живот, но и ще стабилизирате връзката си.

 

Близнаци

 

Капризите на половинката на моменти може да развалят настроението дори на хора като вас, които рядко се впечатляват от каквото и да било. Мимолетен флирт ще разнообрази ежедневието, но се постарайте да го запазите в тайна, за да не прехвърлите проблемите „от болната глава – на здравата“.

 

Рак

 

Ако от скоро сте във връзка любимият/мата изведнъж може да реши, че трябва да изпита силата на чувствата ви и да спретне някаква „лична драма“. Проявете заинтересованост, но без да се задълбочавате. В крайна сметка, любовта изисква взаимност.

 

Лъв

 

Пазете се от външна намеса в отношенията ви. Не слушайте чужди съвети, които ще се окажат чиста проба манипулация. Обсъждайте проблемите само с любимия/мата си и то искрено, за да се справите заедно.

 

Дева

 

Любовният ви живот ще е необичайно спокоен. Подходящо е да поговорите за бъдещето на връзката си. Концепциите ви може да се окажат различни, но ще разполагате с достатъчно време и сгодни моменти, за да ги уеднаквите.

 

Везни

 

Предстои важен разговор за съвместния живот с любимия човек. Оставете му/й инициативата и до края на седмицата ще знаете какво предстои – дали ще живеете заедно, дали ще смените жилището или ще продължите да споделяте чувствата си по досегашния начин.

 

Скорпион

 

Емоционалното ви състояние ще е леко нестабилно. Откажете се от вредния навик да „изсипвате“ лошото си настроение върху първата появила се пред очите ви личност, което обикновено означава, че половинката ви „ще го отнесе“. Ако просто помълчите, той/тя ще се погрижи да се чувствате добре.

 

Стрелец

 

Поведението на любимия човек на моменти ще е доста загадъчно. Само слушайте, наблюдавайте и не задавайте въпроси. Ще ви изненада приятно и ще ви разкрие тайна, която със сигурност ще ви зарадва.

 

Козирог

 

Съдбовна среща ще „разбърка“ и мислите, и чувствата ви. Ако сте във връзка, ще е трудно. Не бързайте да „сядате на два стола едновременно“. Що се отнася до необвързаните, ще се наложи да си отговорят на доста въпроси.

 

Водолей

 

Любимият човек ще разкрие някаква ваша тайна, която ревностно се опитвате да опазите. Отношенията ще станат доста проблемни. Не отричайте истината, колкото и да е неприятна. От готовността му/й да ви прости, ще разберете колко ви обича.

 

Риби

 

Колега, с когото от доста време работите заедно, ще ви покаже, че не сте му безразлични. Ситуацията ще е малко сложна, защото смесването на служебните отношения с лични обикновено не води до нищо добро. Преди да реагирате, преценете риска и помислете дали сте готови да го приемете.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

otdavna ne viarvam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия