Седмичен любовен хороскоп 22-28 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-04-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22-28 април
Снимка: iStock/krblokhin

Овен

 

Някои решения от личен характер ще са трудни. Бихте могли да се посъветвате с най-близките си приятели. Идеята не е да изпълните препоръките им дословно, а да се ориентирате в обстановката и с действията си да намалите напрежението между вас и любимия човек.

 

Телец

 

Постарайте се да избегнете споровете с половинката си. Под влияние на емоциите и вие, и той/тя ще започнете да настоявате на своето, ситуацията ще стане неуправляема и съответно неовладяема. Разредете срещите до момента, в който възстановите обичайната си невъзмутимост.

 

Близнаци

 

Отношенията с половинката изведнъж може да станат доста конфликтни при това поради незначителна или дори без видима причина. Първо помислете за собствените си грешки и действайте така, че да не ги повторите. Ако тази тактика не помогне, поговорете с приятели, които са в стабилна връзка отдавна. Споделеният опит може да се окаже полезен.

 

Рак

 

Поведението на приятел/ката може да ви огорчи. Преди да проведете поредния разговор, помислете какво очаквате от него. Дали да го/я накарате да промени отношението си, дали да се извини или да разберете причините за постъпката му/й. Преценете дали самите вие не сте в основата на цялата ситуация.

 

Лъв

 

Необходимостта да се занимавате с няколко неща едновременно ще ви изтощи и ще се отрази зле на настроението ви. За щастие, половинката ще прояви съпричастност и ще се опитва по всякакъв начин да ви окуражава. В края на седмицата ще сте доста по-свежи. Намерете начин да се отблагодарите за положените усилия.

 

Дева

 

Много е вероятно да ви обхване непреодолимо желание да останете сами със себе си. Бихте могли да си го позволите за ден-два, независимо дали сте във връзка или не. Във всеки случай, не прекалявайте с уединението. Създайте си някакво развлечение в края на седмицата, независимо дали с него/нея или с други приятели. Ще ви освежи.

 

Везни

 

Настроението ви ще е достатъчно оптимистично, за да не забележите дребните пропуски на половинката си, но пък ще сте и доста разсеяни. Усетите ли, че той/тя се сърди за нещо, веднага разберете защо. Може да сте пропуснали или забравили нещо важно. Действайте на принципа „по-добре късно, отколкото никога“.

 

Скорпион

 

Настроението ви ще е променливо, но няма да сгрешите, ако споделяте всичките си преживявания с любимия човек. Реакциите му/й ще ви подскажат до къде е стигнала връзката ви и какво е бъдещето й. Що се отнася до необвързаните, в края на седмицата ги очакват вълнуващи изненади.

 

Стрелец

 

Личните задачи ще ви накарат да се надпреварвате с времето. Ако почти непрекъснато закъснявате за срещи с гаджето си или не успявате да изпълните някое задължение, помислете как да се реванширате. Направете така, че той/тя да не се почувства пренебрегнат/а, представяйки си как бихте се почувствали самите вие в подобна ситуация.

 

Козирог

 

Не мислете, че вниманието, което получавате от половинката си ви е дължимо. Подхлъзвайки се по тази идея, всъщност обричате връзката си на провал. Ако наистина го/я обичате, то показвайте го убедително с действията си.

 

Водолей

 

Ще осъществите поне една от любовните си фантазии. Синхронът между вас и половинката ще е почти идеален и той/тя ще посреща с усмивка всичките ви странности. Ако сте замислили някакъв оригинален начин да му/й предложите съвместен живот, не пропускайте момента.

 

Риби

 

Не вярвайте на слухове по адрес на любимия човек или този с когото желаете да се сближите и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Имайте си едно на ум и се въздържайте от драматични решения докато лично не се убедите във фактите, каквито и да са. Само по този начин ще предотвратите раздялата или ще започнете очакваната връзка, елиминирайки злонамерена чужда намеса.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия