Седмичен любовен хороскоп 15-21 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-04-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15-21 април
Снимка: iStock/Oleksandr Hrytsiv

Овен

 

Ще си направите услуга, ако си признаете пред самите себе си, че една от причините за проблеми в любовния живот е собствената ви прибързаност и неотстъпчивост. Струва си да положите усилия и да овладеете импулсивните реакции. Ще забележите как отношението на половинката ви ще се промени като „с магия“.

 

Телец

 

Въздържайте се от пристъпи и сцени на ревност, които буквално „тровят“ любовните ви отношения. Ако непрекъснато реагирате на откровенията на гаджето ви с мнителност и подозрителност, няма как да очаквате, че той/тя ще продължи да ви се доверява.

 

Близнаци

 

Неочаквана среща с човек, с когото преди време сте били в любовни отношения, може да ви натъжи и да ви накара да съжалявате за раздялата. Не мислете за миналото и не сравнявайте старото си гадже с актуалното, ако не искате са съсипете и сегашната си връзка.

 

Рак

 

Любовните ви отношения през тази седмица ще са доста близки до идилия. Не ги коментирайте и не разказвайте на ляво и на дясно колко сте щастливи. Почти светкавично ще си „уредите“ участник, който да се опита да навреди на връзката ви.

 

Лъв

 

Стремежът към приключения и желанието да сте винаги в „светлината на прожекторите“ може да огорчи половинката ви. Да си помисли, че го/я пренебрегвате, да започне да се съмнява в чувствата ви. Не жертвайте любовта си заради едната суета, цената ще е твърде висока.

 

Дева

 

Отношенията с любимия човек ще са леко неясни, леко нестабилни и предизвикващи недоволство. Наблюдавайте поведението на половинката си, анализирайте го. В края на седмицата ще разполагате с подходящи условия за провеждане на разговор, който да ви спаси от съмненията.

 

Везни

 

Настроението ви ще е нестабилно и ще приемате всяко разногласие с любимия човек като лична обида. Настоявайки на своето, обаче, непрекъснато ще преминавате от една разправия към следващата, особено през втората половина на седмицата. Ще е добре да не си насрочвате срещи в този период и да поразмишлявате върху поведението си. Най-вероятно ще стигнете до заключението, че има за какво да се извините.

 

Скорпион

 

Много е вероятно приятелска връзка изведнъж да започне да променя „оцветяването“ си в по-романтична. Ако интуицията ви подсказва, че това е личността, с която имате не само общи теми, но и общи чувства, то проявете активност. Реакцията му/й ще ви изненада, но и зарадва.

 

Стрелец

 

Постъпка на гаджето ще ви накара да се съмнявате в него/нея. Няма да е нещо сериозно, но ще се почувствате подведени. Не отлагайте прекалено дълго разговора, в който искате да зададете въпросите си. Неприятното впечатление ще стане още по-неприятно и може да се стигне до раздяла.

 

Козирог

 

Настроението ви още в началото на седмицата ще е прекрасно. Ако от доста време обмисляте да заведете приятел/ката си някъде, да организирате съвместно пътуване, вечеря на открито или друга приятна изненада, то заемете се с осъществяването на идеята си. Връзката ви ще премине на следващия, много по-устойчив етап на развитие.

 

Водолей

 

Не обръщайте внимание на клюките, които околните може да си разменят по адрес на любимия/мата ви. Ще е просто опит да ви провокират, да ви навредят, а след това да одумват и самите вас. Най-лесният начин да ги отстраните от пътя си е да приложите някоя от нестандартните си тактики, която ще ги накара да замлъкнат.

 

Риби

 

Отношенията с любимия/мата ви са стабилни, не се опитвайте да ги променяте. Новите запознанства може и да са интересни, но от тях едва ли ще излезе вълнуваща връзка, така че не се изкушавайте да започнете такава. Комплиментите, които ви отправят ще са по-скоро сигнал за прагматичен интерес, отколкото за мили чувства.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия